Makaleler
17
Geçenlerde sipariş etmiştim, bugün teslim aldım; ancak şarjı aşırı çabuk bitiyor. 1 dakika içinde %13 düştü bilgisayara ilk bağladığımda. Birkaç saattir kullanıyorum, az önce kablosunu çektiğimde %100'dü ve forumda birkaç konuyu inceledim, birkaç dakikada %90'a düştü. İlk gün diye falan mı böyledir? 2 kHz modunda kullanıyorum bu arada.

Sürekli şarjda kullanacaksam niye aldım ki ben bunu? Önceki Claw's Nova V1 faremden oldukça memnundum :(

1763155279893.webp

Mesela konuyu yazmaya başlarken %98'di, şimdi %93.

1763155358540.webp

1 dakika bile geçmedi %91 oldu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam gündelik kullanımda 1000Hz oldukça yeterlidir. Kendimden örnek vereyim, bende scyrox V8 fare var. Fare elime geçtikten sonra bataryayı bir kere sıfırlayıp tekrardan 100'e dolumunu yaptım. Bu işlemi yapmadan öncesinde 2 günde biten bataryam 5-6 günlere kadar çıktı.

Hocam gündelik kullanımda 1000Hz oldukça yeterlidir. Kendimden örnek vereyim, bende scyrox V8 fare var. Fare elime geçtikten sonra bataryayı bir kere sıfırlayıp tekrardan 100'e dolumunu yaptım. Bu işlemi yapmadan öncesinde 2 günde biten bataryam 5-6 günlere kadar çıktı.
1000 Hz olsa da aynı, değişen bir şey olmuyor. Bu arada mouse geldiğinde şarjı tamamen bitikti, şarja taktıktan 10 dakika sonra %100 olarak görünmeye başladı, bu kadar hızlı şarj olması normal mi emin değilim.

1000 Hz olsa da aynı, değişen bir şey olmuyor. Bu arada mouse geldiğinde şarjı tamamen bitikti, şarja taktıktan 10 dakika sonra %100 olarak görünmeye başladı, bu kadar hızlı şarj olması normal mi emin değilim.
Mouse geldiğinde şarjının bitik olması anormal bir durum. Bataryalar azda olsa dolu oluyor geldiğinde, büyük ihtimal batarya ölü.

Garip. 500mAh bataryaya göre 0-100 çok hızlı geldi bana.

Muhtemelen ilk gün olduğu için öyledir. Ha bu arada Motion Sync'yi kapat şarjı daha kısa sürede bitiriyor diye biliyorum. Ayrıca 2KHz de fazla kullanma genelde 1KHz kullan. Unutmadan bir şey daha söyleyeyim claws Nova 1 kullanabilirsin hala