D4C

Uzman
En son geçen hafta şarj etmiştim, bugün şarja taktım, Mouse'da tık yok. Hiçbir şekilde şarj almıyor. Şarj kablosunda sorun yok, gamepad - telefon vs. şarj oluyor. Ürünü Amazon'dan almıştım, garantiye yollasam tamir için ücret mi öderim yoksa değişim olur mu?

En son geçen hafta şarj etmiştim, bugün şarja taktım, Mouse'da tık yok. Hiçbir şekilde şarj almıyor. Şarj kablosunda sorun yok, gamepad - telefon vs. şarj oluyor. Ürünü Amazon'dan almıştım, garantiye yollasam tamir için ücret mi öderim yoksa değişim olur mu?

Benim arkadaşımın AIGO GM80+ fareyi da şarj almıyordu hiçbir şekilde. Pili bozulmuş dediler geri gönderdiler fakat gene şarj almadı. Sonra bu ürününün distribütörü mü ne gamegarajmış onunla iletişime geçince değişim yapıldı. 350 TL de kargo verdik sözde teknik servise. Fareyi Hepsiburada'dan almıştık. Satıcı ile iletişime geçmeni öneririm. Fatura adresi illa olması gerekecektir.

Direkt değişim yaparlar muhtemelen. Zaten fatura istenmiyor; direkt satın aldığınız hesaba girip, ürüne tıklayıp o kısımdan destek almanız gerekmekte.
Doa raporu istediler ama bu rapor için kime yazacağım belli değil. Aula türkiye mi yazmam gerekli yoksa ithalatçı firmaya mı acaba?

Doa raporu istediler ama bu rapor için kime yazacağım belli değil. Aula Türkiye mi yazmam gerekli yoksa ithalatçı firmaya mı acaba?

Doa raporunu teknik servis inceledikten sonra veriyor hocam aula teknik servisi için iletişime geçin aula ile.

Doa raporunu teknik servis inceledikten sonra veriyor hocam aula teknik servisi için iletişime geçin aula ile.
E posta yolladım Aula'ya olmadı arayıp destek isterim. Çok yüksek ihtimalle şarj soketi bozuldu, bataryası bir anda ölmedi 1 haftadır aktif kullanıyordum.

MaxiTekno'ya yazdım, ücretsiz kargo kodu ve arıza tespit raporu yollayıp kendilerine göndermemi istediler. Umarım Sıvı teması vs diyip geri göndermezler. PC başında su bile içmem, yine de bozuldu mouse.

Son düzenleme: