Darmoshark M3 Pro Max var Wraith Outlet'te bütçenizde. Benim de önerim bu olur. Fotoğraftaki ürün M3 Pro Max, ama başlığa Pro yazılmış.
Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 1500
Alınabilir. R1'den iyi bir ürün.
Darmoshark M3 Pro Max var Wraith Outlet'te bütçenizde. Benim de önerim bu olur. Fotoğraftaki ürün M3 Pro Max ama başlığa Pro yazılmış.
Teşekkür ederim. Yarın bir sorayım eğer tamam derlerse alacağım. Bir de mouse pad önerisi yapabilir misiniz Max. 300 lira bütçem var mouse için biraz büyük olsun Wraith'in mouse pad'larının boyutu gibi.
Teşekkür ederim. Yarın bir sorayım eğer tamam derlerse alacağım. Bir de mouse pad önerisi yapabilir misiniz Max. 300 lira bütçem var mouselad için biraz büyük olsun Wraith'in mouse pad'larının boyutu gibi.
Klasse classic öneririm mouse pad olarak.
70x30 ile bir farkları yok değil mi ölçü hariç? Laptop'tan oynuyorum ayrı bir klavye yok sadece mouse için mousepad lazım bunu da bir şekil kullanırım sanırım. Teşekkürler.
Klasse classic öneririm mouse pad olarak.
Güzel detay yakalamışsınız hocam. ben aldım teşekkür ederim.
Darmoshark M3 Pro Max var Wraith Outlet'te bütçenizde. Benim de önerim bu olur. Fotoğraftaki ürün M3 Pro Max, ama başlığa Pro yazılmış.
Güzel detay yakalamışsınız hocam. Ben aldım teşekkür ederim.
Son stoku sen almışsın
çok teşekkür ederim hocam sağ olun. ilk sizin mesajı gördüm arkadaş da detayı verince alıverdim.
Outletler zaten 1 stok hocam.
Bilmiyordum. Klasse'de outlet padler 3'lü 5'li olunca bunda da öyle sandım.
Hayırlı olsun hocam. Erken davranmışsınız siz almasaydınız muhtemelen ben alacaktım.çok teşekkür ederim hocam sağ olun. ilk sizin mesajı gördüm arkadaş da detayı verince alıverdim.
Son düzenleme: