A atlasrise 38 Başarılı Katılım 3 Ağustos 2025 Mesajlar 448 Çözümler 1 Beğeniler 247 Bugün 00:49 #1 Merhaba, 2 bin lira bütçem var. Normalde A9 Plus alacaktım ancak Wraith'in düzgün destek vermemesinden dolayı vazgeçtim gibi. Hangi fareyi önerirsiniz? Elim 17 cm. Palm - claw arası bir şey tutuyorum. Claw da diyebilirim.
Merhaba, 2 bin lira bütçem var. Normalde A9 Plus alacaktım ancak Wraith'in düzgün destek vermemesinden dolayı vazgeçtim gibi. Hangi fareyi önerirsiniz? Elim 17 cm. Palm - claw arası bir şey tutuyorum. Claw da diyebilirim.
Swas07 Çalışkan Katılım 30 Mayıs 2026 Mesajlar 39 Beğeniler 30 Bugün 00:52 #2 İçlerinden V9 Pro Plus. Ergo olarak SC900 de alınabilir fakat relaxed claw tutuşa V9 Pro+ daha iyi olur sanki.
İçlerinden V9 Pro Plus. Ergo olarak SC900 de alınabilir fakat relaxed claw tutuşa V9 Pro+ daha iyi olur sanki.
KS KS A atlasrise 38 Başarılı Katılım 3 Ağustos 2025 Mesajlar 448 Çözümler 1 Beğeniler 247 Bugün 00:59 #3 Swas07 dedi: İçlerinden V9 Pro Plus. Ergo olarak SC900 de alınabilir fakat relaxed claw tutuşa V9 Pro+ daha iyi olur sanki. Genişletmek için tıkla... Farem Rampage X-Jammer şu an, bununla bayağı rahat ediyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 40 dakika önce
Swas07 dedi: İçlerinden V9 Pro Plus. Ergo olarak SC900 de alınabilir fakat relaxed claw tutuşa V9 Pro+ daha iyi olur sanki. Genişletmek için tıkla... Farem Rampage X-Jammer şu an, bununla bayağı rahat ediyorum.
Swas07 Çalışkan Katılım 30 Mayıs 2026 Mesajlar 39 Beğeniler 30 Bugün 01:05 #4 atlasrise dedi: Farem Rampage X-Jammer şu an, bununla bayağı rahat ediyorum. Genişletmek için tıkla... V9 Pro Plus daha iyi olur. Kullandığın fareye daha benzer bir şekile sahip.
atlasrise dedi: Farem Rampage X-Jammer şu an, bununla bayağı rahat ediyorum. Genişletmek için tıkla... V9 Pro Plus daha iyi olur. Kullandığın fareye daha benzer bir şekile sahip.
KS KS A atlasrise 38 Başarılı Katılım 3 Ağustos 2025 Mesajlar 448 Çözümler 1 Beğeniler 247 Bugün 01:05 #5 Swas07 dedi: V9 Pro Plus daha iyi olur. Kullandığın fareye daha benzer bir shape'e sahip. Genişletmek için tıkla... Sipariş veriyorum o zaman. Teşekkürler.
Swas07 dedi: V9 Pro Plus daha iyi olur. Kullandığın fareye daha benzer bir shape'e sahip. Genişletmek için tıkla... Sipariş veriyorum o zaman. Teşekkürler.
Swas07 Çalışkan Katılım 30 Mayıs 2026 Mesajlar 39 Beğeniler 30 Bugün 01:09 #6 atlasrise dedi: Sipariş veriyorum o zaman. Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Verebilirsiniz, V9 Pro Plus bu fiyat skalasında ki en iyi farelerden. Hayırlı olsun şimdiden.
atlasrise dedi: Sipariş veriyorum o zaman. Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Verebilirsiniz, V9 Pro Plus bu fiyat skalasında ki en iyi farelerden. Hayırlı olsun şimdiden.