Merhaba, 2 bin lira bütçem var. Normalde A9 Plus alacaktım ancak Wraith'in düzgün destek vermemesinden dolayı vazgeçtim gibi. Hangi fareyi önerirsiniz? Elim 17 cm. Palm - claw arası bir şey tutuyorum. Claw da diyebilirim.
Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 2.000 TL
Farem Rampage X-Jammer şu an, bununla bayağı rahat ediyorum.İçlerinden V9 Pro Plus. Ergo olarak SC900 de alınabilir fakat relaxed claw tutuşa V9 Pro+ daha iyi olur sanki.
Son düzenleyen: Moderatör:
V9 Pro Plus daha iyi olur. Kullandığın fareye daha benzer bir şekile sahip.Farem Rampage X-Jammer şu an, bununla bayağı rahat ediyorum.
Sipariş veriyorum o zaman. Teşekkürler.V9 Pro Plus daha iyi olur. Kullandığın fareye daha benzer bir shape'e sahip.
Verebilirsiniz, V9 Pro Plus bu fiyat skalasında ki en iyi farelerden. Hayırlı olsun şimdiden.
Geraltın kılıcı 83
Üstün
Hocam SC680 aynı fiyat bandında bile değil.Merhaba, 2 bin lira bütçem var. Normalde A9 Plus alacaktım ancak Wraith'in düzgün destek vermemesinden dolayı vazgeçtim gibi. Hangi fareyi önerirsiniz? Elim 17 cm. Palm - claw arası bir şey tutuyorum. Claw da diyebilirim.
Hocam V9 Pro Plus'ı 2.159 TL'ye aldım. SC680 de aşağı yukarı 2000-2100 TL bandında.