ATK Dragonfly A9 Plus swar kodu ile iyi bir tercih olur bana sorarsanız onun dışında uzunca biz göz gezdirsem daha iyi model çıkabilir.
Konu başlığındaki ürün Aula V9 Pro düşünüyorum ama ultra gereksiz buldum. Hissedebileceğim kadar rekabet oynayan biri değilim. Hikaye seviyorum. Fikrin var ise iyi olur bu dediklerime.

Ek olarak wraith'ten bir şey almamaya çalışıyorum.

Konu başlığındaki ürün aula V9 Pro düşünüyorum ama Ultra gereksiz buldum. Hissedebileceğim kadar rekabet oynayan biri değilim. Hikaye seviyorum. Fikrin var ise iyi olur bu dediklerime.

Ek olarak Wraith'ten bir şey almamaya çalışıyorum.

Bütçe çıkarsa bunun fiyatı iyiymiş harcamak istemezsen 3395 sensörlu ATK Dragonfly falan seni idare eder ama bütçe çıktığı takdirde bunu alırdım arada performans farkı hissedilir mi tartışılır ama fiyat farkına değer.
Düzenleme: Üstte aynı mouse atılmış hala o fiyat geçerliyse alabilirsin bu fiyat bandında daha iyisi çıkmaz hem Wraith sitesinden almayacaksanız tercihiniz bayağı kısıtlı maalesef.

Bütçe çıkarsa bunun fiyatı iyiymiş harcamak istemezsen 3395 sensörlu ATK Dragonfly falan seni idare eder ama bütçe çıktığı takdirde bunu alırdım arada performans farkı hissedilir mi tartışılır ama fiyat farkına değer.
Resimdeki ürün atk A9 Plus ile ayniya geliyor. V9 ultra da 200 300tl daha fazla.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20260609_191047_Chrome.webp
    Screenshot_20260609_191047_Chrome.webp
    442,9 KB · Görüntüleme: 6
Resimdeki ürün atk A9 Plus ile ayniya geliyor. V9 ultra da 200 300tl daha fazla.
O 200 300 tl harcamaya her şekilde değer.

Yeni hesap indirimi ile fiyatı inmesi lazim fiyat farkı bu denli düşükken o fark ödenir ama bütçe çok zorlar alamam derseniz diğer model için çok güzel olduğunu söyleyebilirim.

O 200 300 tl harcamaya her şekilde değer.

Yeni hesap indirimi ile fiyatı inmesi lazim fiyat farkı bu denli düşükken o fark ödenir ama bütçe çok zorlar alamam derseniz diğer model için çok güzel olduğunu söyleyebilirim.
Siyah renk istediğim için ona karar kilmıştım. Teşekkürler her türlü ikiside güzel mouse anladığım.

V9 Pro için geri sayım o zaman. Alamazsam tekrar sorarım, o zaman ne alınır diye size, tozlu raflar arasında claws CrossFire Air V1 var, idare ederim belki biraz.

Tercih meselesi gözünüzü kırmızı rahatsız falan ediyorsa alınır onun dışında gerekli yazıları yazdım ATK Dragonfly A9 Plus modelinden iyi bir model zaten kafanız rahat olsun.