akingudek

Gelişen
Arkadaşlar, Win60 HE Graywood Switch satın aldım ancak Amazon'da şimdi farklı bir modelini daha gördüm. Eğer yapay zeka doğru söylüyorsa, Xingyi Switch benim gibi CS2 oynayan biri için çok daha iyi bir seçenekmiş; siz ne düşünüyorsunuz? Duruma göre siparişimi iptal edip diğer modeli alacağım.

@michaelscofield @23783

Son düzenleyen: Moderatör:
Kararsız bıraktı açıkçası. FACEIT 3K elo için Xingyi fark yaratabilir diyor bir arkadaşım. Peki sizin Graywood'u daha önde görmenizin sebebi nedir? Arkadaşımdan çok size güvendiğim için soruyorum bu konuda.

Kararsız bıraktı açıkçası. FACEIT 3K elo için Xingyi fark yaratabilir diyor bir arkadaşım. Peki sizin Graywood'u daha önde görmenizin sebebi nedir? Arkadaşımdan çok size güvendiğim için soruyorum bu konuda.

Direkt manyetiğin bile yarattığı pek fark yok, Switch mi çok fark yaratacak? İptal etme gerek yok.

Arkadaşınız boş yapmış bence. hani iki farklı klavye türü farklı olsa anlarım, yani biri manyetik biri mekanik olsa. Fakat ikisi de manyetik, ne gibi bir fark olabilir acaba? Oynanış ile ilgili bir fark olacağını mı sanıyor anlamadım. Ayrıca @michaelscofield hocamın dediği gibi iptal etmenizi gerektirecek hiçbir durum yok.

Ben de size katılıyorum. Ama yapay zekalar da (ne kadar güvenilirdir bilmiyorum) xingyi switchin çok daha iyi olduğunu söylüyor. Benim için ses ve hissiyat önemli değil sadece hız önemli bu arada. Ama sizlerden anladığım kadarıyla Xantares olmadıkça bu farkı gözlemlemek imkansız :sneaky:

Ben de size katılıyorum. Ama yapay zekalar da (ne kadar güvenilirdir bilmiyorum) xingyi Switch'in çok daha iyi olduğunu söylüyor. Benim için ses ve hissiyat önemli değil sadece hız önemli bu arada. Ama sizlerden anladığım kadarıyla xantares olmadıkça bu farkı gözlemlemek imkansız :sneaky:

Aynen öyle. En iyisini de kullansanız ses hissiyat dışında fark edeceğiniz bir şey olduğunu sanmıyorum. 0000000.1mm falan da bir işe yaramıyor, çünkü o mesafelerde kullanmayacaksınız. Onlar tamamen pazarlama taktiği. Taş çatlasın alacağınız mesafe 0.20 falan.