KS KS A akingudek Gelişen Katılım 30 Ocak 2026 Mesajlar 22 Beğeniler 16 1 Şubat 2026 #11 michaelscofield dedi: @akingudek, Graywood iyidir. İnanılmaz bir fark beklemeyin, ama fark oluyor tabii ki. Genişletmek için tıkla... Mekanik ve manyetik farkı için dediniz değil mi hocam? Graywood ile xingyi arasında dediğinize göre bir fark yok sanırsam.
michaelscofield dedi: @akingudek, Graywood iyidir. İnanılmaz bir fark beklemeyin, ama fark oluyor tabii ki. Genişletmek için tıkla... Mekanik ve manyetik farkı için dediniz değil mi hocam? Graywood ile xingyi arasında dediğinize göre bir fark yok sanırsam.
michaelscofield Bilgin Topluluk Kahramanı Açılış Hamlesi Katılım 16 Eylül 2024 Mesajlar 12.046 Makaleler 13 Çözümler 68 Beğeniler 18.338 Yer İstanbul 1 Şubat 2026 #12 akingudek dedi: Mekanik ve manyetik farkı için dediniz değil mi hocam? Genişletmek için tıkla... Evet. akingudek dedi: Graywood ile xingyi arasında dediğinize göre bir fark yok sanırsam. Genişletmek için tıkla... Bence Graywood daha iyi.
akingudek dedi: Mekanik ve manyetik farkı için dediniz değil mi hocam? Genişletmek için tıkla... Evet. akingudek dedi: Graywood ile xingyi arasında dediğinize göre bir fark yok sanırsam. Genişletmek için tıkla... Bence Graywood daha iyi.
KS KS A akingudek Gelişen Katılım 30 Ocak 2026 Mesajlar 22 Beğeniler 16 1 Şubat 2026 #13 michaelscofield dedi: Evet. Bence Graywood daha iyi. Genişletmek için tıkla... Bu yorumunuzdan bağımsız bilginize hayran kaldım gerçekten. Bu saatte bana yardımcı olduğunuz için de ayriyeten teşekkür ederim. Klavye gelince buraya deneyimlerimi mutlaka yazacağım.
michaelscofield dedi: Evet. Bence Graywood daha iyi. Genişletmek için tıkla... Bu yorumunuzdan bağımsız bilginize hayran kaldım gerçekten. Bu saatte bana yardımcı olduğunuz için de ayriyeten teşekkür ederim. Klavye gelince buraya deneyimlerimi mutlaka yazacağım.
michaelscofield Bilgin Topluluk Kahramanı Açılış Hamlesi Katılım 16 Eylül 2024 Mesajlar 12.046 Makaleler 13 Çözümler 68 Beğeniler 18.338 Yer İstanbul 1 Şubat 2026 #14 @akingudek, Rica ederim, hayırlı olsun.