Zeitnot

Yetkin
Yer
Malta
1753719985673.webp

Aurora Donk ve + 4 kişi tarafından (Team Spirit) lower Bracket'e düşürüldü.
Ancak durmadık ve devam edeceğiz

1753720436259.webp

Son düzenleme:
MAJ3R ile ilgili bir problem olduğunu düşünmüyorum. Önceki maçlarda mental düşüren biri vardı sürekli takımda. Çok yakın bir maç geçirdik aslında. Ama karşımızdaki adam insan değil.

Xantares moral düşürüyordu o yok artık major garanti. 😎 🤪😎
Bu arada dedeye boş atmaya gerek yok adam IGL, fazla kill almasını beklememek lazım. IGL olarak bence güzel iş yapıyor.

Pgl astanadada aynıydı sorun majerde. Şu dünyada başka igl mi kalmadı anlamadım.

Takım 5 Türk, eğer yanına yabancı biri alırsan info vermek için yabancı dil konuşman gerekir, takımın iletişimini etkiler.
Önerir misin bir tane IGL? Türk olmasını geçiyorum.

MAJ3R ile ilgili bir problem olduğunu düşünmüyorum. Önceki maçlarda mental düşüren biri vardı sürekli takımda. Çok yakın bir maç geçirdik aslında. Ama karşımızdaki adam insan değil.

Donk adlı şahıs olmasa zaten bir şey değil Spirit, tamamen Donk'a yazar.

Xantares moral düşürüyordu o yok artık major garanti😎😎
Bu arada dedeye boş atmaya gerek yok adam igl fazla kill almasını beklememek lazım. İgl olarak bence güzel iş yapıyor.

O da doğru TR'de IGL yok adam akıllı. Şahsen ben XANTARES'in takımdan ayrılıp başka bir tier 1 takımında kupa kaldırdığını görmek isterdim. Özgür'ün performansı da stabil değil zaten. Bir maç s1mple, diğer maç Sabri.