Detaylar
Kim cevapladı?Ben10
Becerikli
Güvenli yoldan indirmek istiyorsan 15 dolar vereceksin o oyun alacaksın 12-$15 arası degişiyor ha ben PC mi sevmiyorum dersen korsan sitelerden indirebilirsin. Korsan önerilmez dosyaların icine ne koydukları belli degil. Tek care steam/gog/epic Games. Oyun icin en güvenli platforumlar. İndirimli günlerde alabilirsin takip edip indirimleri.
Güvenli yoldan indirmek istiyorsan 15 dolar vereceksin o oyun alacaksın 12-$15 arası degişiyor ha ben PC mi sevmiyorum dersen korsan sitelerden indirebilirsin. Korsan önerilmez dosyaların icine ne koydukları belli degil. Tek care steam/gog/epic Games. Oyun icin en güvenli platforumlar. İndirimli günlerde alabilirsin takip edip indirimleri.
Yani sanırım korsan yapmam gerekecek. Korsan yaptım diyelim. BeamNG.drive ile uyuşur mu acaba?
Ben10
Becerikli
Yani sanırım korsan yapmam gerekecek. Korsan yaptım diyelim. BeamNG.drive ile uyuşur mu acaba?
Valla dostum korsan hiç oyun hiç kullanmadım 2-3 tane yükledim ama 3.cüde bilgisayarım virüs girdi format attım bir tek hdfilmcehennemi uygulaması animecix var. Ben lisanslı kullandıgım icin bilemiycem korsan oyunları saygılar.
Arthricia
Uzman
Steam hesap satışı yapanlara bakabilirsin 10-20 liraya istediğin oyunun bulunduğu bir hesabı alıp oynarsın. Eğer oyunda modlama yapıyorsan veya çok oyuncu durumları varsa sıkıntı olabiliyor hatta kesinlikle oluyor ama tek kişilik bir şeyse Steam hesabı tavsiye ederim tam olarak senin aradığın çözüm bu sanırım. Ayrıca korsan indirip oynayabilirsin repack sitelerinde ikisi de var ben şu ana kadar herhangi bir güvenlik sorunu yaşamadım ama adamın birinin uygulamasını indiriyorsun tabii her şey olabilir.