Avast ödeme almamasına rağmen abonelik yenilemiş

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Yumuşakgüneş
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 121
  • Etiketler Etiketler
    avast
Geçen yıl 50 TL gibi bir fiyata 1 yıllık Avast Secureline VPN aboneliği almıştım. Farkına varmadım ama dün aboneliğimi kendi kendine yenilemişler (iptal etmeyi unuttum). Aboneliğin çekildiği kart sanal kartım gözüküyor. Fakat içinde para yok. Yani çekemezler ama sözde parayı çekip aboneliğimi yenilemişler.

Kendileriyle konuştum ama ödemeyi yaptığımı bir sorun varsa bankayla konuşup sonradan tekrar onlarla iletişime geçmemi söylediler. Bankaya ne diyeceğim ben şimdi. Sizden para çekmişler ama çekilmemiş mi çok komik olay rmewkormwoet. Provizyonda falanda gözükmüyor hayır.

Muhtemelen Amazon'daki gibi ödeme onay aşamasındaysa bile ödendi olarak görünüyordur. Maksimum 3 gün içinde falan ödeme alınamadı diye iptal edilir üyeliğin.

Muhtemelen Amazon'daki gibi ödeme onay aşamasındaysa bile ödendi olarak görünüyordur. Maksimum 3 gün içinde falan ödeme alınamadı diye iptal edilir üyeliğin.
Kanka fatura kesilmiş gözüküyor ya. Başıma bela olmasın 380 TL sonradan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…