İsteğim şu aslında, komple ücretsiz olsun istiyorum. Her zaman korumasını istiyorum. Böyle bir program arıyorum. Ama konu Avast'a geçilir mi? Hayatımda denediğimi hatırlamıyorum. Denediysem de silmişimdir. Hani indirdiğimiz programla geliyor, öyle denemişimdir.
Algılama motoru çok dengesiz. Yüksek false-positive oranına sahip olduğu için istemeden de olsa gerçekten zararlı yazılım olan dosyaları da pozitif algılayabiliyor. Biraz karışık anlatmış olabilirim.
Önemli olan, düşük false-positive oranıyla iyi düzeyde tespit yapabilen antivirüsü tercih etmek. BitDefender, Kaspersky bu konuda iyidir. Tabii Kaspersky Free kaldırıldı. BitDefender Antivirus Free hâlâ kullanılabilir.
İsteğim şu aslında, komple ücretsiz olsun istiyorum. Her zaman korumasını istiyorum. Böyle bir program arıyorum. Ama konu Avast'a geçilir mi? Hayatımda denediğimi hatırlamıyorum. Denediysem de silmişimdir. Hani indirdiğimiz programla geliyor, öyle denemişimdir.
Bazen çok büyük indirimler oluyor. Ben de BitDefender beğeniyorum eskiden beridir. Satın almak istedim çok dolaştım anormal pahalıydı her yerde. Sitesine girdim indirim gelmişti bin küsure 3 yıllık Total Security aldım. Çok çok uyguna geldi Free olarak zor tam koruma sağlamaz.