Rehber Avengers: Endgame'den Doomsday'e izleme sırası

Winner

Üstün
Kevin Feige'nin açıklamalarına göre Doomsday direkt olarak Endgame'in sonuna bağlanacak. Bu da 2021-2026 arası çıkan epey bir filmin önem kaybetmesi demek. Tabii ki de hepsi önemsiz değil. Aşağıya en önemlilerini listeledim.
  1. Loki (1. ve 2. Sezon): (Zamanın Hemen Dışında) – Çoklu Evrenin nasıl serbest kaldığını ve zamanın sonundaki tahtı anlamak için başlangıç noktasıdır.
  2. Spider-Man: No Way Home: (Endgame'den hemen sonra) – Çoklu Evrenlerin ilk kez fiziksel olarak çarpışmasını ve Doctor Strange’in bu konudaki rolünü gösterir.
  3. Doctor Strange in the Multiverse of Madness: (No Way Home'dan sonra) – "Incursion" (Evren Çarpışması) kavramını tanıtır. Doomsday filminin temel çatışması bu olacak. Bu film öncesi WandaVision izlenebilir.
  4. Thor: Love and Thunder: (Kritik Karakter) – Thor'un yeni bir amaca sahip olması ve kızı Love'ın hikayeye girişi. Doomsday'deki duygusal motivasyonu için şart. Zira filmde orijinal Avengers'ın lideri Thor olacak.
  5. Black Panther: Wakanda Forever: Yeni Black Panther'i tanıttığı için önemli. Ayrıca Namor da bu filmde tanıtılıyor.
  6. Deadpool & Wolverine: (Güncel) – Diğer evrenlerin (Fox evreni gibi) MCU ile nasıl bağlandığını ve TVA'nın (Zaman Değişimi Otoritesi) son halini netleştirir.
  7. The Fantastic Four: First Steps: Doom'u ilk defa gördüğümüz için sadece After credits önemli diyebilirim.
  8. The Punisher: One Last Kill: Spider-Man filminde karakteri göreceğimiz için önemli.
  9. Spider-Man: Brand New Day: Doomsday öncesi son film olduğu için önemli.
  10. Visionquest: 2026 sonbaharda çıkacak dizi. Fakat önemli olup olmadığı şu an belirsiz. Bu dizide Ultron geri dönecek.
  11. Avengers Endgame (Ek sahneler): Sonbaharda tekrardan vizyona girecek. Endgame'i Doomsday'e direkt bağlayan ek sahneler içerecek. Filmde after credits sahnesi yoktu, bu ek sahnelerin after creditse eklenmesini bekliyorum.
    Elediğimiz yapımlar:
    • What If...? (Sezon 1)
    • Marvel Zombies
    • WandaVision
    • Eternals
    • Hawkeye
    • Moon Knight
    • Echo
    • She-Hulk: Attorney at Law
    • Ms. Marvel
    • Ironheart
    • Werewolf by Night
    • The Guardians of the Galaxy Holiday Special
    • Ant-Man and the Wasp: Quantumania
    • Guardians of the Galaxy Vol. 3
    • Secret Invasion
    • The Marvels
    • What If...? (Sezon 2)
    • Agatha All Along
    • What If...? (Sezon 3)
    • Daredevil: Born Again (Sezon 1)
    • Captain America: Brave New World
    • Thunderbolts*
    • Daredevil: Born Again (Sezon 2)
    • Wonder Man

Son düzenleyen: Moderatör:
Endgame'den sonrası tıraş. Kimse sevmiyor. Bence hiç o filmlere referans göstermezler.

@Winner elediğin yapımların çoğunu izledim, boşa vakit harcamış gibi hissediyorum şu an .

@Winner elediğin yapımların çoğunu izledim, boşa vakit harcamış gibi hissediyorum şu an .
Hocam maalesef öyle. Hatta saydığım yapımlar bile gereksiz kalabilir şu an. İlk 20 filmi izledikten sonra direkt Endgame'den Doomsday'e geçilebilir.

Hocam maalesef öyle. Hatta saydığım yapımlar bile gereksiz kalabilir şu an. İlk 20 filmi izledikten sonra direkt Endgame'den Doomsday'e geçilebilir.

Moon Knight bayağı iyi yapımdı mesela, çöpe atılmış olması üzdü . Muhtemelen Power olarak da birçok Avengers üyesinden daha fazlasını sunuyor, malum ölemediği için .

Ben Visionquest'i çok merak ediyorum, hakkında bi' şey de bilmiyoruz.

Tamam da şöyle bir yanlış var, Visionquest Wandavisionla bağlantılı olacak. Birini izlemeden diğerini neden izleyelim ki? Söylentilere göre Wandavision'da programından kurtulan beyaz Vision'un kendini bulma hikayesi anlatılacak o dizide.

Bu arada neden hala She Hulk ve Ms. Marvel gibi diziler yapıldığını merak ediyorum, ikisi de berbat yapımlardı bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…