Rehber AVG vs McAfee

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan cerrahpaşalı
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 335
  • Etiketler Etiketler
    avg
Merhaba, bununla ilgili 1 tane daha paylaşmıştım. Ona yorum yapanlara teşekkür ediyorum. Bu 2. anti-virüs sıralamamız. Umarım beğenirisiniz.

Not: Testleri AV Comparatives sitesinden bulabilirsiniz.

1- Real World Protection Test - 2024 Şubat-Mayıs

Fotoğraflara bakılırsa McAfee engelleme 99.8% ile karşımıza çıkıyor. AVG anti-virüsüne bakarsak McAfee anti-virüsüne bir nevi daha yüksek gözüküyor. AVG engellemesi ise 100% olarak karşımıza çıkıyor.
Kazanan: AVG

2- Performance Test - Nisan 2024

Fotoğraflara bakınca AVG anti-virüsün performansı McAfee performansına göre kat kat daha iyi. AVG 9.2 puanken McAfee anti-virüsü ise 2.8 puan ile mağlubiyet oluyor.

3- Malware Protection Test - Mart 2024

McAfee engellemesine bakınca 99.91% olarak karşımıza çıkıyor. AVG anti-virüsün ise engellemesi 99.95% olarak karşımıza çıkıyor. Bu sayede tekrardan AVG yüksek diyebiliriz. Tehlikeye girdi sayısı ise 0.09 McAfee olarak görebiliyoruz. AVG ise tehlikeye girdi sayısı 0.05% olarak karşımıza çıkıyor.
Bu sayede kazanan anti-virüs: AVG diyebiliriz.

3- False Alarm Test - 2024 Mart

Fotoğrafa bakarsak McAfee anti-virüsün daha çok yanlış alarmı var. AVG anti-virüsüne bakarsak 10 yanlış alarmı var.

4- Summary Report - 2023

Fotoğrafa bakarsak AVG 4. iken McAfee 8. olarak sıralamaya giriyor. AVG sadece AT 2023 yılında 2 yıldız almış. Sıralamaya bakınca AVG McAfee'den önde oluyor ve McAfee mağlubiyet kazanıyor.
Bu sayede tekrardan kazanan anti-virüs: AVG

Test Sonuçları:

AVG 5-0 McAfee

Bayağı bir fark atmış AVG. Zaten bu sene AVG Kaspersky anti-virüsünden bile daha iyi diyebiliriz.

Son düzenleme:
Eline sağlık hocam, rehberleri benden esinlenerek yapmanız beni mutlu ediyor Zaten daha iyi bu sene Kaspersky'dan.

Not: Autumn 2023 yılında değil de AT Testinde 2 yıldız almış desen daha iyi olur.

Evet hocam. Fark açmış resmen McAfee'ye.
AVG Her AV'ye atıyor

Elinize sağlık, Bitdefender istiyoruz!
Var ki

@Silinen üye Bu arkadaş yaptı bakabilirsin.
Gerçi aslında bu test şeyini ilk ben yaptım, sonra diğer kullanıcılar da benim rehberden yapmaya çalıştılar. Siz yaptıkça ben çok daha fazla mutlu oluyorum

Elinize Sağlık hocam güzel olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…