Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

isimsizman

Uzman
Arkadaşlar yeni serüvene başladığım Avowed oyununda saat başı Fatal Error yiyorum. Daha önce bu hataların yaygın olduğunu gördüm fakat hala düzeltilmedi mi acaba?

Ayrıca ekran kartımı overclock'lu kullanıyorum. 40 saat Fallout 4 oynadım hiçbir şey yok başka oyunlarda. Unreal Engine'in Overclock düşmanı bir motor olduğunu düşünüyorum artık.

Sorun benden mi kaynaklanıyor, oyun hala bozuk mu?

Çözüm
Çıktığından bu yana bayağı bir güncelleme aldı ancak pek de işe yaramamış sanırım.

Overclock işlemini geri alıp sürücülerinizin güncelliğini kontrol edin ve öyle deneyin bir de. Ek olarak NVIDIA ekran kartı kullanıyorsanız Shader Cache arttırmanız işe yarayabilir. Bunu da şu adımları izleyerek yapın: NVIDIA Denetim Masası > 3D Ayarlarının Yönetilmesi > Genel Ayarlar > Gölgelendirici Önbellek Boyutu'nu arttırın.
Çıktığından bu yana bayağı bir güncelleme aldı ancak pek de işe yaramamış sanırım.

Overclock işlemini geri alıp sürücülerinizin güncelliğini kontrol edin ve öyle deneyin bir de. Ek olarak NVIDIA ekran kartı kullanıyorsanız Shader Cache arttırmanız işe yarayabilir. Bunu da şu adımları izleyerek yapın: NVIDIA Denetim Masası > 3D Ayarlarının Yönetilmesi > Genel Ayarlar > Gölgelendirici Önbellek Boyutu'nu arttırın.

Çözüm

Overclock kapattıktan sonra çözüldü. Bu motoru anlamıyorum teknik problemleri var herhalde en ufak overclockta çöküyor her oyunları...