- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 22 Aralık 2023
Tüm Avrupa kökenli ve Avrupa'lı olan arkadaşlarımızın Avrupa günü kutlu olsun!
![]()
Avrupa Günü - Vikipedi
tr.wikipedia.org
Olmasın. Bir sömürmeyin kardeşim ya.
- Makaleler
- 1
Avrupa günü?
Niye hala türkler kendini Avrupa'ya yakın hisseder anlamıyorum.
Avrupa günü?
Avrupalı olmamayı kötü bir şey sananlar var veya asyalı oldukları için kendilerini kucumseyenler. Halbuki ne saçma.
Ancak kabul etmek gerek şu an Asyalılar ve Avrupalıları karsilastirirsak ülkenin batı kısmı yaşayış biçimi olarak Avrupa daha yakın bence.
Wilders'i o konuşması için suçlamayın ülkemizde pek çok cahil dangalak var Yurt dışında adımızı lekeliyorlar.
420 Sofya'yı gezmek icin vize isterken AB ;
- Makaleler
- 1
Wilders'i o konuşması için suçlamayın ülkemizde pek çok cahil dangalak var yurt dışında adımızı lekeliyorlar.
Oha! Adam Türk düşmanı.
Ben yarı İskoç, yarı Türküm. Kendimi Avrupa'ya yakın hissetmiyorum, Avrupalı aile tarafım var.Avrupa günü?
Avrupalı olanlar için dedim zaten. Neden klavyenin ömrünü buraya yazmakla harcadıysan artık...
Son düzenleme:
- Makaleler
- 1
Bu arada, evet, Avrupa'lı olmak iyi bir şey değil. O kadar yıllarca ülkeleri sömür, halkını katlet, millet açken sen sefa içinde yaşa. Sonra kaynaklarını yiyip bitirdikten sonra kendi çöplüğünde 'insan hakları', 'demokrasi' diye roller giy. Aynen kardeşim, Avrupa'lı olmak kötü değil. Ben maddi durumum iyi olmasa Avrupa'da yaşamayı tercih edebilirdim ama şu iki yüzlü devletleri iyi gibi göstermeyin. Kötüye, kötü demeyi bilin.
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.