Avrupa interneti nasıl alabilirim?

Ben10

Becerikli
Türkiye'deki evime yabancı bir internet sağlayıcı bağlatmak istiyorum. 3 yıldır TurkNet kullanıyorum. Malum bir olay patlak verdi mi internet yasakları oluyor. Bunun için Avrupa ülkelerindemi yaşamak gerek herhalde. DNS degiştirince sıkıntı çıkar mı bilmiyorum. Tor Browser de iş görüyor ama en sağlıklısı internet değiştirmek. Fikirlerinizi için teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yurtdışından Starlink alıp Türkiye'ye getirebilirsin ama Starlink'te de bildiğim kadarıyla bölgesel bir kısıtlama söz konusu. Ancak bulunduğum bölgeyi GPS spoofing yaparak belki bağlanmayı deneyebilirsin. Bakmadım şu anda bu yöntem çalışıyor mu tabi.

Türkiye'de Avrupa interneti kullanamanın yolu yok diye biliyorum.
Starlink gelirse BTK'ya uyacağı için sonuç aynı.

Son düzenleme:
Ne zaman ki bu ISS sahiplerinin yüce gönüllerini monarşik fikirlerini bu ülkeden kurtarabilirsek o zaman bu Starlink ile başka bir şirkete gerek duymadan rahat rahat kullanırsın. Starlink çok çok iyi ve yeterli zaten tek başına. Ama o zaman ISS'lerin çöplüğü de gözle görülür hale gelir. Buna da ne ISS'ler izin verir ne de tek tuşla istediği erişimi koyan teyp izin verir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…