31988

Becerikli
Modem internetinde kota bittiğini nasıl anlarım? Telefonuma film yüklerken Wi-Fi hızı %50 oranla yavaşlayınca bunu düşündüm. Sandığım kadarıyla kota biterse hız düşüyormuş.

Modem arayüzünde bulamadım. Kotalı mı, kotasız mı onu bile bilmiyorum. Aslında bu internet işlerinden anlamıyorum. İnternet kotasını nasıl görüntüleyeceğim. Yardımcı olacaklara teşekkürler.

Son düzenleme:
Modem internetinde kota bittiğini nasıl anlarım? Telefonuma film yüklerken Wi-Fi hızı %50 oranla yavaşlayınca bunu düşündüm. Sandığım kadarıyla kota biterse hız düşüyormuş.

Modem arayüzünde bulamadım. Kotalı mı, kotasız mı onu bile bilmiyorum. Aslında bu internet işlerinden anlamıyorum. İnternet kotasını nasıl görüntüleyeceğim. Yardımcı olacaklara teşekkürler.
Kotalı sabit internet kalmadı ki hocam.

Son düzenleyen: Moderatör:
Modem internetinde kota bittiğini nasıl anlarım? Telefonuma film yüklerken Wi-Fi hızı %50 oranla yavaşlayınca bunu düşündüm. sandığım kadarıyla kota biterse hız düşüyormuş.

Modem arayüzünde bulamadım. Kotalı mı, kotasız mı onu bile bilmiyorum. Aslında bu internet işlerinden anlamıyorum. İnternet kotasını nasıl görüntüleyeceğim? Yardımcı olacaklara teşekkürler.

Mobil App o varsa müşteri hizmetleri üzerinden.