Avrupa’da sizce nereye kadar gideriz?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan S C O
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 17
  • Görüntüleme Görüntüleme 213
  • Etiketler Etiketler
    avrupa sizce

S C O 4

Uzman
Makaleler
1
Bildiğim kadarıyla şu anda iki Türk takımı eleme oynuyor: Fenerbahçe ve Beşiktaş. İlk maçlarını da 1-0 kazanarak önemli bir avantaj elde ettiler.

Çarşamba günü Fenerbahçe, Górnik Zabrze ile oynayacak. Rakibi kendi sahasında taraftar desteğini arkasına alan, fizik gücü yüksek bir takım. Ancak kadro kalitesi olarak Fenerbahçe seviyesinde olduğunu düşünmüyorum.

Beşiktaş ise perşembe günü Danimarka’da Midtjylland ile karşılaşacak. Bence Beşiktaş’ın maçı daha zorlu geçecek. Çünkü Midtjylland kendi sahasında daha disiplinli ve daha etkili oynayan bir ekip. Taraftar desteğini de arkasına aldığında işleri daha da zorlaştırabiliyor.

İnşallah her iki Türk takımı da turu geçer ve ülke puanına önemli katkı sağlar.

@Elma ısıran,
Sizin gibi insanları bu yüzden hiç sevmiyorum. Ben Beşiktaşlıyım ama Çarşamba günü oynanacak maçta Fenerbahçe’yi destekleyeceğim. Aynı şekilde, Galatasaray - Liverpool maçında da Galatasaray’ı tuttum.

Avrupa’da söz konusu Türk takımları olunca forma renkleri bir kenara bırakılır. Sonuçta kazanılan her puan ülke puanına katkı sağlıyor.

Ülke puanı umurumda değil. Çünkü Galatasaray ülke için mücadele ederken kimsenin umurunda değildi. Kutuplaşmaysa kutuplaşma, düşmanlıksa düşmanlık… Bize yapılan muamele neyse, aynısı size bundan sonra.

Osimhen'in kolu Avrupa maçında kırıldı diye sevinen gördüm. Futbolcumuzun parmağı koptu diye sevinen gördüm. En yakın arkadaşlarımdan gördüm bunu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kan teri gördük. Rezil oldunuz tüm İngiltere'ye.

Belli bir grubun takindigi tavri tum camiaya yukleyemezsin. Benim dilegim Avrupa'daki tum takimlarimizin GS'de dahil olarak Avrupa'da iyi basarilar elde edip ulkemizi iyi temsil etmeleri

Kan teri gördük. Rezil oldunuz tüm İngiltere'ye.
Liverpool’u 2 kere yendik. Juventus’a 5 attık. Şampiyonlar Ligi’nde son 16’ya kaldık bir de üstüne sizi rezil ederek 4. üst üste şampiyonluğumuzu aldık. Kim rezil oldu acaba? İngiltere devi Nothingham’dan 3 yiyen biz miydik?

Beşiktaş’a da Fener’e de su veren itfaiyenin hortumu kırılsın.

Fenerbahçe doğru transferler yaparsa eğer, çok rahat son 16 görür Şampiyonlar Liginde. Beşiktaş'ta keza aynı şekil rahat çeyrek final oynar.

@Elma ısıran,
Tamam kardeşim, öyle diyorsan öyledir. Demek ki bu konuda farklı düşünüyoruz. Saygı duyarım.

Arkadaşı hangi sebep ile engellemişim hatırlamıyorum ama en azından turuncu kırmızı kalpler kullanarak rengini belli etmiş.

Bence BJK için en iyi rota konferans düşüp oradan ilerlemek olur. Yarı final hayal değil. FB için ise SL katılma senesi artık. Gerekirse lig aşamasında elensin önemli değil.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…