Yer
Şükrü Saraçoğlu Spor Kompleksi
Çok fazla tartışma konusu olan A Milli Takım Teknik Direktörü Vincenzo Montella hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizce bu başarısı oyuncuların kalitesinden dolayı mı?

Bana kalırsa Euro 2024 çeyrek final ve 24 yıl aradan sonra Dünya Kupası'na katılmaya hak kazandırdı. Daha düne kadar San Marino'ya bile yenilirken şimdi birçok ülkeye korku salıyoruz, gayet başarılı buluyorum.

Bu yolda Montella ile devam edilmeli midir yoksa Arda Turan gibi yerli hocalar mı gelmelidir?

Çok fazla tartışma konusu olan a milli takım teknik direktörü vincenzo montella hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizce bu başarısı oyuncuların kalitesinden dolayı mı?

Bana kalırsa euro 2024 çeyrek final ve 24 yıl aradan sonra dünya kupası'na katılmaya hak kazandırdı. Daha düne kadar San Marino'ya bile yenilirken şimdi birçok ülkeye korku salıyoruz, gayet başarılı buluyorum.

Bu yolda montella ile devam edilmeli midir yoksa arda turan gibi yerli hocalar mı gelmelidir?

Arda Turan'a hoca mı diyorsun?

Forvetsiz oynama fetişi olmasa iyi hoca da...
Neyse WC'de mecburen Can Uzun'u kullanmak zorunda kalacak, sakatlık harici en formda hücum oyuncumuz şu an. Mecburen forvetli düzene geçecek.

Shakhtar Donetsk ve Eyüpspor performanslarından sonra hoca unvanını almış olmalı değil mi?

Forvetsiz oynama fetişi olmasa iyi hoca da...
Neyse WC'de mecburen Can Uzun'u kullanmak zorunda kalacak, sakatlık harici en formda hücum oyuncumuz şu an. Mecburen forvetli düzene geçecek.
Son 2 maçta mecbur forvetsiz çıktı. Deniz Gül'ü saymıyorum 22 maçta 2 gol attığından.

Genel olarak basarili olsa da bazi yaptigi hamlelere anlam veremiyorum. Mesela dun Arda ve Hakan'i ayni anda cikarmasini anlayamadim. Daha en az 15dk var macin bitmesine bir gol yesek mevcut oyuncularla uzatmayi cikarmak mumkun degildi. Dzeko 120 dakika oynadi da Arda 15 dakika daha oynayamayacak miydi? Top yapacak adam kalmadi sahada.

Kosova maçında ne dersen de takim rezaletti, oyuncuların bireysel performansları disinda taktik falan hiçbir şey yoktu.

Değil, aklı olan Kerem'i 2 maçta da 90 dakika sahada tutmaz. Kanatlar otoban olmuş Eren Elmalı'yı uzatmada oyuna alıyor. Kenan dışında kapanan takımı açabilecek, içeri giren oyuncun yok. Dakika olmuş 90+5 takımın ayağında top tutup pas yapması gerekirken ileri oynatıyor, hepsi de top kaybıyla sonuçlandı. Maç daha bitmeden orta sahayı boşalttı tüm geçişleri yedik. Hiçbir taktiği/planı yok, Adana'da bile tutunamayan adamı milli takıma getirdiler.

Orkun, Arda, Kenan ve Ferdi, ha bir de Uğurcan'ın bazı maçlardaki kurtarışları olmasa, mümkün değil gidemezdik kupaya. Yalnız dikkat ettiniz mi? 2004'ten 2024'e milli takımın içinde olan ve "Benim milli takıma ihtiyacım yok ama milli takımın bana ihtiyacı var" diyen malum şahıs selektör edilince dünya kupasına katılmayı başardık.

Son düzenleyen: Moderatör: