Avrupa'nın en iyi tribünü kime ait?

• Beşiktaş

Oy: 4 33,3%
  • Fenerbahçe

Oy: 3 25,0%
  • Galatasaray

Oy: 2 16,7%
  • Zalgiris

Oy: 0 0,0%
  • Crvena Zvezda

Oy: 2 16,7%
  • Panathinaikos

• Olympiakos

• Partizan

Oy: 1 8,3%
  • CSKA Moskova

• Oy verenlerin toplamı
    12

SF26

Üstün
Listenin tamamında basketbol tribünleri mukayese edilecektir. Futbol tarafını da katarsak bizimkiler çok ağır basar Pana ve Kızılyıldız ile birlikte. Yakında bunun futbol hâlini de hazırlayacağım.

Ben Crvena Zvezda tarafındayım. Sebebini aşağıya bırakıyorum:

Son düzenleme:
Kendi takımlarına verenlerin objektif olduğunu düşünmüyorum. Partizan, zvezda varken çok zor.
Özellikle basketbol diye belirttim zaten, ne Beşiktaş'ın ne de Galatasaray'ın diğer takımların yanında şansı yok denecek kadar az. Özellikle de son 5 senedir basketbolda Avrupa'ya damga vuracak bir tribünü yok iki takımın.
Fener'in hiç yoksa Monaco maçı şovu var en yakın tarihte. Pana vs. zaten dünya çapında sükse yapmış bir Gate 13 ve Delije gibi grupları var.

Listede Beşiktaş'ı görünce objektif olamıyorum. 😀

Her neyse şaka bir yana baskette ya Partizan ya da Zvezda varken bizimkilerin esamesi okunmaz. Futbolda aynısını diyemeyeceğim.

Listede Beşiktaş'ı görünce objektif olamıyorum. 😀

Her neyse şaka bir yana baskette ya Partizan ya da Zvezda varken bizimkilerin esamesi okunmaz. Futbolda aynısını diyemeyeceğim.
Futbolda da Zvezda ve Dynamo Dresden ile beraber en iyilerden biriyiz. Özellikle deplasman tribünümüz çok sert.