Karısı Türkiye'ye kaçtı zaten, keza esadın bile bir sürü Maserati'si vardı? Kim yong un da MacBook kullanıyordu nereden alacak sence? Tabii ki de hamas yanlısı ülkelerden bu imkanszı değil hatta bayağı kolay.

Yardım paketlerini çalıp satabilir? Hamas zaten terör örgütü her şeyi beklersin.

Yardım paketlerini çalıp kime satacakki? El fetihemi satacak? Satsa sivillere gider yine. Çevresindeki ülkelerin zaten ihtiyacı yok satmaya kalksa bile reddederler sizin ihtiyacınız var diyerekten. Yani satmasının gram mümkünatı yok.

Esadın, kim yongun vemin aung hlaing elinde güç olduğundan dolayı alabiyorlar, zulmedenler kendileri olduğundan dolayı alabiliyorlar. Hamas mecliste seçildiği halde koltuk sevdalıları yüzünden gücü eline alamıyor. Bu çanta olayı da çok basit bir idf propagandası hatta bu propagandayı da özellikle idftürkçe hesaplarından yapıyorlar nedense.

Yardım paketlerini çalıp kime satacakki? El fetihemi satacak? Satsa sivillere gider yine. Çevresindeki ülkelerin zaten ihtiyacı yok satmaya kalksa bile reddederler sizin ihtiyacınız var diyerekten. Yani satmasının gram mümkünatı yok.

Esadın, kim yongun vemin aung hlaing elinde güç olduğundan dolayı alabiyorlar, zulmedenler kendileri olduğundan dolayı alabiliyorlar. Hamas mecliste seçildiği halde koltuk sevdalıları yüzünden gücü eline alamıyor. Bu çanta olayı da çok basit bir idf propagandası hatta bu propagandayı da özellikle idftürkçe hesaplarından yapıyorlar nedense.

Nasıl yok? Hatay'da depremzedelere gönderilen yardım kolilerini depoda saklayıp satarak yaklaşık 30 milyon TL değerindeki malzemeyi ele geçiren celal yıldız tutuklanmıştı. Ona da çevre ülkeler siz deprem yaşadınız size lazım mı dedi? Idf propagandası diyorsun da bütün internet Pro filistin propagandasıyla kaynıyor.

Nasıl yok? Hatay'da depremzedelere gönderilen yardım kolilerini depoda saklayıp satarak yaklaşık 30 milyon TL değerindeki malzemeyi ele geçiren celal yıldız tutuklanmıştı. Ona da çevre ülkeler siz deprem yaşadınız size lazım mı dedi? Idf propagandası diyorsun da bütün internet Pro filistin propagandasıyla kaynıyor.

Kendilerine destek veren ürdünemi satacaklar yardım paketlerini? Zaten Ürdün hamasa yardım ediyor. Mısırı söyleme bile hamasın deniz gücü botlarla sınırlı ayrıca İsrail deniz kuvvetleri sürekli devriyede. İnternette filistin propagandalarıyla dolu olması idf propagandasının olmayacağı anlamınamı geliyor? Heriflerin Türkçe hesabı var. Bu konuştuklarımız ihtimalden ibaret filistin halkı kendi iradesiyle mecliste haması seçti halk haması hamas halkı seviyor.

Kendilerine destek veren ürdünemi satacaklar yardım paketlerini? Zaten Ürdün hamasa yardım ediyor. Mısırı söyleme bile hamasın deniz gücü botlarla sınırlı ayrıca İsrail deniz kuvvetleri sürekli devriyede. İnternette filistin propagandalarıyla dolu olması idf propagandasının olmayacağı anlamınamı geliyor? Heriflerin Türkçe hesabı var. Bu konuştuklarımız ihtimalden ibaret filistin halkı kendi iradesiyle mecliste haması seçti halk haması hamas halkı seviyor.
Hamas halkı sömürüyor, hamas bir terör örgütüdür

@anilx, Hamas terör örgütü filan değil. Yahudi zulmüne karşı oluşturulmuş direniş cephesidir. 32.000 dolarlık çanta videosunun yorumlarında çantanın sahte olduğunu söyleyenler var. Hadi diyelim gerçek olsun çanta birincil bir ihtiyaç değil. O çanta da önemli bir şey var ki o kadar pahalı bir çantayla taşınıyor. İsmail Haniye 3 çocuğu 4 torunu öldü. Yahya Sinvar cephede öldü. Eğer sırf islami diye Filistin'e düşmanlık yapıyorsanız Filistin halkı şuan ki Türkiye rejimini hiç sevmez. Ayrıca sürekli şu Hamas'ın sivilleri rehin alıp tıpkı bu video da olanlarla aynı videolar paylaşıp Hamas'a terör örgütü demeniz ayrıca komik. Son kez diyorum. Ben veya bir başkası 70 yıldır kendi milletine soykırım yapan bir millete hedef ayırt etmeksizin saldırırım.

@anilx, Hamas terör örgütü filan değil. Yahudi zulmüne karşı oluşturulmuş direniş cephesidir. 32.000 dolarlık çanta videosunun yorumlarında çantanın sahte olduğunu söyleyenler var. Hadi diyelim gerçek olsun çanta birincil bir ihtiyaç değil. O çanta da önemli bir şey var ki o kadar pahalı bir çantayla taşınıyor. İsmail Haniye 3 çocuğu 4 torunu öldü. Yahya Sinvar cephede öldü. Eğer sırf İslam'i diye Filistin'e düşmanlık yapıyorsanız Filistin halkı şu anki Türkiye rejimini hiç sevmez. Ayrıca sürekli şu Hamas'ın sivilleri rehin alıp tıpkı bu video da olanlarla aynı videolar paylaşıp Hamas'a terör örgütü demeniz ayrıca komik. Son kez diyorum. Ben veya bir başkası 70 yıldır kendi milletine soykırım yapan bir millete hedef ayırt etmeksizin saldırırım.

Hamas bir terör örgütüdür, eli kanlı terör örgütüdür ben ne İsrail'i tutuyorum ne filistini gerçekleri söylüyorum hamasın yaptığı terördür İsrail'in yaptığı ise orantısız güç ile uluslararası hukuku ihlal edip masum sivilleri katletmesidir. Sizler bu gerçeklere dayanamayıp terör örgütüne terör örgütü diyemiyorsunuz size kalırsa PKK'da bir terör örgüt değil siyasal partidir.

Üstteki yorumların hiçbirini okumadım. İsrail'in bu kadar tepki almamasının sebebi Almanya ve ABD'nin desteği altında olmasıdır. Dünyayı yöneten 2 ülke sonuçta.
Ayrıca Türkiye de İsrail'in Filistin'e karşı kullandığı mühimmatları, kaynakları sağlıyor. İnanmayan elinin altındaki internete ''İsrail'e en çok ithalat yapan ülkeler'' diye yazsın.

Üstteki yorumların hiçbirini okumadım. İsrail'in bu kadar tepki almamasının sebebi Almanya ve ABD'nin desteği altında olmasıdır. Dünyayı yöneten 2 ülke sonuçta.
Ayrıca Türkiye de İsrail'in Filistin'e karşı kullandığı mühimmatları, kaynakları sağlıyor. İnanmayan elinin altındaki internete ''İsrail'e en çok ithalat yapan ülkeler'' diye yazsın.
Çin, ABD, Almanya, İtalya ve 5. olarak Türkiye.

Sizler bu gerçeklere dayanamayıp terör örgütüne terör örgütü diyemiyorsunuz.
Tamam o zaman İsrail gazze'ye saldırdığında Gazzeliler hiç direnmesin. Direnince terörist oluyor çünkü.
Size kalırsa PKK'da bir terör örgüt değil siyasal partidir.
PKK alenen sivil katliamı yapan bir terör örgütüdür. Bebek katilidir. Hamas ile PKK'yı bir tutmanız anlamsız.

Evet ticaret var. Filistin meselesi bizim İslamcılar için gövde gösterisi yapmak için kullanılan bir aparat yoksa Gazze bunların umurunda değil.

Tamam o zaman İsrail Gazze'ye saldırdığında gazzeliler hiç direnmesin. Direnince terörist oluyor çünkü.

PKK alenen sivil katliamı yapan bir terör örgütüdür. Bebek katilidir. Hamas ile PKK'yı bir tutmanız anlamsız.

"Gazzeliler hiç direnmesin. Direnince terörist oluyor çünkü."

Direnmek olaylarla alakası olmayan marketlere girip yağma ve ganimet zihniyeti oluyor herhalde? Yahya sinvardan tut bütün hamas başkanları terörist elebaşıdır colani gibi sonradan bunları siyasi parti diye nitelendirmek amaçsızdır, terörist her zaman teröristtir hamas bir terör örgütü elinde masum yahudi kanı bulunduran bunları da yahudi zulmüne karşı yapıyoruz diye kirli düşünce akımının arkasına saklanarak yapan PKK'den farksız bir terör örgütüdür. Hamas PKK ile benzerliği ikisi de terör örgütüdür.