• Apple WWDC 2026 etkinliğini Techolay canlı yayınında takip ediyoruz.
    iOS 27, macOS 27, iPadOS 27 ve diğer Apple duyurularını yayın boyunca birlikte değerlendiriyoruz.

Avrupa'nın Rusya ve İsrail'e karşı iki yüzlü tutumu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 3035
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 34
  • Görüntüleme Görüntüleme 685
  • Etiketler Etiketler
    avrupa rusya
Gerisini okumadım.

Biz böyle İslamcı ülkelerden uzak durmaya çalıştıkça, insanlarımız daha da güç gösterisi yapıyor, yok kahve almayın boykot gidin yarı fiyatına marketten alın. Sana ne kardeşim ben kahvemi de içeceğim, dondurmamı da yiyeceğim bu ülkede istediğim gibi değil de 5. sınıf gibi yaşamak istemiyorum. Araplar beni ilgilendirmiyor. Biz tepki verince bizi tınlamayacaklar bile merak etmeyin.

Madem bu kadar duyarlısınız Doğu Türkistan'daki bizden daha Türk kanı taşıyan kardeşlerimize niye ağzınızı bir kere olsun açmıyorsunuz?!! Arap sevdasını bırakın dinlerini aldık zaten!!!

Aynı şekilde dünyanın diğer yerlerinde mesela Türkistan'da olan Çin zulmüne de karşı sadece kuru protestolar vicdan mastürbasyonu vs yapılıyor.
.
İlk sayfada zaten yazmışım laf olsun diye söylediğiniz sloganları söylemeden önce biraz okuyun, düşünün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…