Avukata tavsiye laptop önerisi

Bütçe
40bin ve altı

Tetr4Cub3

Uzman
Avukat bir arkadaşım kendisine laptop arıyor. Ofis, evrak işleri ve makale yazmak dışında başka bir işte kullanmayacak. Bütçe olarak 40 bine kadar çıkabiliyor.

Bu iki ürün arasında kaldık ama başka sistem önerilerine de açığız.

(Ben daha ucuza da hallediebileceğimizi düşünüyorum. Daha ucuz önerileriniz varsa da fikirlere açığız)
Fikirleniz için teşekkürler.

Meslektaşım eğer istiyorsa MacBook alsın tabii ki ama oyun oynamayacak ise, yalnızca ofis uygulamaları ve UYAP Döküman Editörü kullanacak ise bu bütçe elbette fazla. Daha ucuz fiyata da kullanım amacını karşılayacak laptop'lar kullanabilir.

Thinkpad! (P15 Gen2 kullanıyorum, harici GPU gereksiz ve pahalı yapacağından E serisi daha iyi olacaktır. Ayrıca P serisi kalın ve biraz daha sesli bir cihaz iGPU'lu modellere göre.)

(kendim kullanıyorum, kaliteli ve hızlı. Soğutma ve batarya performansı bayağı iyi.)

Öncelikle paylaştığınız bilgisayarlara o paralar verilmez. Bahsettiğiniz kullanım kriterleri için giriş seviye bir bilgisayar bile yeterli olacaktır. Bütçeniz doğrultusunda şu modeller tercih edilebilir:

Bütçeyi sonuna kadar kullanacaksak:

Ortalama bütçelerde gezeceksek:
Huawei Matebook ama 16 RAM versiyonu ya da Travelmate'ler;

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…