Detaylar
Kim cevapladı?0xraptoRwave
Üstün
Oyuna kötü demiyorum ama daha büyük çaplı oyunların ücretsiz dağıtımı yapılabilir çok olmamak kaydıyla. Epic Games'te mesela Tomb Raider, Control, GTA 5 gibi büyük yapımlar ücretsiz dağıtılmıştı mesela.
KökBilgi
Uzman
Steam'in ulaştığı kitle büyük olduğu için o kadar zahmete girmezler.Oyuna kötü demiyorum ama daha büyük çaplı oyunların ücretsiz dağıtımı yapılabilir çok olmamak kaydıyla. Epic Games'te mesela Tomb Raider, Control, GTA 5 gibi büyük yapımlar ücretsiz dağıtılmıştı mesela.
EsraBehzatHikayesi
Becerikli
Random key oyunlarını bedava vererek Epic Games gibi pazar payını büyütmeyi hedefliyor ilginç.
Steam daha 15-20 yıllık Valve oyunlarını bile bedava vermiyor, nasıl bir para hırsıysa artık insan kendi oyunlarını verir bari.
Steam bedava oyun vermek zorunda değil. Oyun satarak para kazanan bir platforma bedava oyun vermiyor diye trip atmak ne kadar mantıklı?Steam daha 15-20 yıllık Valve oyunlarını bile bedava vermiyor, nasıl bir para hırsıysa artık insan kendi oyunlarını verir bari.
Steam pazarın lideri. Pazar payını gelişmiş özellikler sunarak arttırıyor. Epic Games rakibi bile değil.Random key oyunlarını bedava vererek Epic Games gibi pazar payını büyütmeyi hedefliyor ilginç.
Steam bedava oyun vermek zorunda değil. Oyun satarak para kazanan bir platforma bedava oyun vermiyor diye trip atmak ne kadar mantıklı?
Steam pazarın lideri. Pazar payını gelişmiş özellikler sunarak arttırıyor. Epic Games rakibi bile değil.
Ben diğer oyunlara bir şey demiyorum onları yayımcıları ayarlıyor tabii ki ama Valve 15-20 yıllık kendi oyunlarını artık indirim dönemlerinde bari bedava vermeli, onu bu duruma getiren oyunculara yapılacak bir jesttir bu.
Ben diğer oyunlara bir şey demiyorum onları yayımcıları ayarlıyor tabii ki ama Valve 15-20 yıllık kendi oyunlarını artık indirim dönemlerinde bari bedava vermeli, onu bu duruma getiren oyunculara yapılacak bir jesttir bu.
İndirimlerle bedavaya yakın bir fiyatlara satılıyor zaten. TL zamanında su parası bile değillerdi.
EsraBehzatHikayesi
Becerikli
Steam bedava oyun vermek zorunda değil. Oyun satarak para kazanan bir platforma bedava oyun vermiyor diye trip atmak ne kadar mantıklı?
Steam pazarın lideri. Pazar payını gelişmiş özellikler sunarak arttırıyor. Epic Games rakibi bile değil.
bir zamanlar Intel en iyisiydi, ancak şu anda kullanan insan sayısı oldukça azaldı. Görünen o ki, birkaç stratejik hamle bile devleri yıkabiliyor. peki Steam ne yapabilir ki? en çok oynanan oyunu olan CS:GO'ya bile yeterince önem vermiyor. Hileler, toksik oyuncular derken oyun oynanamaz hale geldi. ama umurunda mı? satılan bıçaklardan, skinlerden aldığı komisyonlarla yolunu buluyor. fakat bu nereye kadar böyle gider, işte orası tartışmaya açık.
Klasik Valve en iyisini yapar bir kenara atar.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
30.000 TL'ye kadar kahve makinesi önerisi
- derindevlethikmet
-
Red ve linear Black Switch'lerden daha sessiz Switch'ler hangileridir?
- Koneko Toujou
-