Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Yapabilirsiniz. Steam'de 95 doları geçtiği de oluyor çok sık. Bu fiyatlar arasında değişiyor düzenli olarak. Ayrıca Stickerdan da az da olsa Overpay durumu var. Skini alıp Steam'de satmak saçma olmaz mı zaten? Steam'e 95 dolar vermek yerine ben de satıyorum gibi düşünülebilir. Ek olarak pazarlık yapıp 75'e verebilirdim. 70 çok az.
Baltalamak gibi düşünmeyin, tabii ki ürün ve karar sizin ancak ByNoGame'i referans alıp bakarsak fiyat ortalaması aşağı yukarı 65 dolar.
Sizinkinin de overpay durumu yok. Float'ı standart, üzerindeki çıkartma her ne kadar 10 dolar olsa da overpay durumunda öyle 3-5 dolar etkisi olmuyor. 70 çok az değil, kararında olur.
Sticker %15 deniyor hocam. Şu anki Steam fiyatı anlık düşük görünse de 95'i rahat görüyor. 3 gün sonra tekrar yazacağım 90'ı geçince. 75'e hayırlı olsun diyelim.