Merhaba, GT 1030'um var çok soytarı bir kart. Basit ekran kayıtlarında bile çok kötü. O yüzden internette bunu buldum, Axle GTX 750 sizce nasıl, alınır mı? İşimi görür mü?
Not: İkinci ele yönelmeme sebebim test veya diğer işlerle uğraşmak istemem. Bir de çoğu kart kötü durumda.
GTX 750 zaten performans olarak GT 1030'dan farksız bir kart. Durduk yere tarihi eser ve Axle gibi çöp bir markaya ait karta 3 bin TL vermek istiyorsan sen bilirsin. Bu bütçeye aldığın kartın elde tutulur bir performansı olmasını istiyorsan 2. el almak zorundasın.
GT 1030 zaten halihazırda GTX 750'den güçlü bir kart. Ayrıca o fiyata alınmaz, o kart artık 0 alınmaz daha dogrusu. 3 bin liraya 2. elde sahibinden üzerinden güzel kartlar bulabilirsin.
Hocam, GT 1030 GTX 750 ile ne farkı var ki? 3K da GTX 1070 veya RX 590 bulursunuz rahat. Sırf üşeniyorum diye daha kötüsüne mahkum olmanın anlamı ne ki?
Hocam, GT 1030 GTX 750 ile ne farkı var ki? 3K da GTX 1070 veya RX 590 bulursunuz rahat. Sırf üşeniyorum diye daha kötüsüne mahkum olmanın anlamı ne ki?