Bütçe
2500
Hocam NVENC var diye biliyorum GTX 750 de bir de daha güçlü bir kart değil mi? Benim GT 1030 GDDR4 yani biraz düşük model zaten.
Sırf NVENC için 3000 TL vermek... Bilemedim, feci mantıksız. En kötü ihtimalle bu fiyata alabileceğin RX 580 8GB bile yerle yeksan eder GTX 750'yi de, GT 1030'u da.

Sakın.

GTX 750 zaten performans olarak GT 1030'dan farksız bir kart. Durduk yere tarihi eser ve axle gibi çöp bir markaya ait karta 3 bin TL vermek istiyorsan sen bilirsin. Bu bütçeye aldığın kartın elde tutulur bir performansı olmasını istiyorsan 2. el almak zorundasın.

Hocam GTX 750 de NVENC var diye almak istiyorum bir de GT 1030 GDDR4 1-2 tık iyidir bence.

Sırf NVENC için 3.000 TL vermek... Bilemedim, feci mantıksız. En kötü ihtimalle bu fiyata alabileceğin RX 580 8 GB bile yerle yeksan eder GTX 750'yi de, GT 1030'u da.

Hocam RX580 falan da benim sisteme çok iyi oturacağını sanmıyorum ben hayatımda hiç 2. el kart almadım o yüzden o piyasaya girmeye korkuyorum. Zaten hedefim sadece NVENC olması onun dışında GT 1030 gündelik kullanımda yetiyor tek eksik NVENC.

Hocam GTX 750 de NVENC var diye almak istiyorum bir de GT 1030 GDDR4 1-2 tık iyidir bence.

Hiçbir anlam ifade etmiyor. Bu GTX 750 Ti'nin en güzel versiyonlarını sadece birkaç yüz liraya satın alıyorduk. Para etmiyor. 6 ay önce 1000₺ civarına GTX 980 Ti EVGA satmıştım kutulu tertemiz karttı biraz araştırma iyi bir piyasa takibi ile iyi kart sahibi olabilirsiniz.

Ben hayatımda hiç 2. el kart almadım o yüzden o piyasaya girmeye korkuyorum.
Her şeyin bir ilki vardır. 2014 çıkışlı, 11 yıllık bir kartı sıfır sanıyorsan zaten baştan elendin. Sırf NVENC var diye aynı güçte bir kartın sözde "sıfır" olanına 3000 lira vermenin en ufak mantığı yok. Bu bütçede ya 2. el alacaksın, ya da bütçeni arttıracaksın. 2. el alırım dersen en kötü ihtimalle RX 580 alırsın, GT 1030 GDDR4 versiyonuna göre çağ atlamış olursun.

Her şeyin bir ilki vardır. 2014 çıkışlı, 11 yıllık bir kartı sıfır sanıyorsan zaten baştan elendin. Sırf NVENC var diye aynı güçte bir kartın sözde "sıfır" olanına 3000 lira vermenin en ufak mantığı yok. Bu bütçede ya 2. el alacaksın, ya da bütçeni arttıracaksın.

Sıfır olmadığını ben de biliyorum sırf iade seçeneği için Teknosa'dan baktım bir de 2. elde şunu buldum olur mu bu? https://www.sahibinden.com/ilan/iki...ayar-masaustu-gtx-750-ti-2gb-1270626367/detay