alperen Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 4.667 Makaleler 5 Çözümler 16 Beğeniler 3.822 Yer Winterfell 6 Eylül 2024 #1 Okul açılıyor onun için ayakkabı alayım diyorum, var mı indirimde olan spesifik bir ayakkabı veya site? 39 numara giyiyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 6 Eylül 2024
Okul açılıyor onun için ayakkabı alayım diyorum, var mı indirimde olan spesifik bir ayakkabı veya site? 39 numara giyiyorum.
RoaringLion Üstün Katılım 8 Ocak 2024 Mesajlar 1.657 Makaleler 2 Çözümler 15 Beğeniler 1.111 Yer Boşluk 6 Eylül 2024 #2 Bu bağlantılara gözatabilirsin: https://www.adidas.com.tr/tr/erkek-ayakkabi-outlet İndirimli Ürünler. Nike TR İndirimli ürünler Nike.com'da seni bekliyor. www.nike.com Ayakkabı | PUMA Erkek – PUMA Türkiye | Resmi Alışveriş Sitesi Günlük olarak rahatça kullanabileceğiniz şık, konforlu ve dayanıklı sneaker modelleri, günlük ayakkabı seçenekleri farklı renkleriyle PUMA'da. tr.puma.com
Bu bağlantılara gözatabilirsin: https://www.adidas.com.tr/tr/erkek-ayakkabi-outlet İndirimli Ürünler. Nike TR İndirimli ürünler Nike.com'da seni bekliyor. www.nike.com Ayakkabı | PUMA Erkek – PUMA Türkiye | Resmi Alışveriş Sitesi Günlük olarak rahatça kullanabileceğiniz şık, konforlu ve dayanıklı sneaker modelleri, günlük ayakkabı seçenekleri farklı renkleriyle PUMA'da. tr.puma.com
8 8372 Üstün Katılım 15 Temmuz 2024 Mesajlar 2.960 Makaleler 8 Çözümler 39 Beğeniler 3.412 6 Eylül 2024 #3 alperen dedi: Okul açılıyor onun için ayakkabı alayım diyorum, var mı indirimde olan spesifik bir ayakkabı veya site? 39 numara giyiyorum. Genişletmek için tıkla... Okullar 2 gün sonra açılmıyor mu? Biraz geç kalmışsın sanki. Bulunduğun ilçedeki yerel mağazalara gitmen daha sağlıklı olur gibi düşünüyorum.
alperen dedi: Okul açılıyor onun için ayakkabı alayım diyorum, var mı indirimde olan spesifik bir ayakkabı veya site? 39 numara giyiyorum. Genişletmek için tıkla... Okullar 2 gün sonra açılmıyor mu? Biraz geç kalmışsın sanki. Bulunduğun ilçedeki yerel mağazalara gitmen daha sağlıklı olur gibi düşünüyorum.
Blackraven Üstün Katılım 10 Ocak 2024 Mesajlar 4.940 Çözümler 16 Beğeniler 8.194 Yer Diego Armando Maradona Stadyumu 6 Eylül 2024 #4 Amazon'da satılan Red Tiger markalı ayakkabıları öneririm. Fiyatlarına göre çok konforlular.
KS KS alperen Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 4.667 Makaleler 5 Çözümler 16 Beğeniler 3.822 Yer Winterfell 6 Eylül 2024 #5 8372 dedi: Okullar 2 gün sonra açılmıyor mu? Biraz geç kalmışsın sanki. Bulunduğun ilçedeki yerel mağazalara gitmen daha sağlıklı olur gibi düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Acelem yok, yerel mağaza sadece FLO var zaten.
8372 dedi: Okullar 2 gün sonra açılmıyor mu? Biraz geç kalmışsın sanki. Bulunduğun ilçedeki yerel mağazalara gitmen daha sağlıklı olur gibi düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Acelem yok, yerel mağaza sadece FLO var zaten.