Merhaba arkadaşlar, bugün gece ışığını açmak için ayarlar kısmına girdim o kısım açılmadı. Sonra ayarlar>sistem kısmına girmeyi denedim, ekran öyle donup kalıyor o kısma girmiyor. Forumlarda bazı kodlar verilmiş onları denedim ama çözemedim. Çözümünü bilen var mı? Bunun yanında Windows kısmı arama çubuğu da çalışmıyor.
Ayrıca print tuşuna basınca ekran görüntüsü alırdı o da çalışmıyor, bunlar bir anda oldu, çok garip.
Muhtemelen denediğin kodlar eksikti. Görev Yöneticisi'ni aç, Dosya - Yeni Görevi Çalıştır de. Powershell yaz ve altta "Bu görevi yönetici ayrıcalıklarıyla oluştur" kutusu olması lazım tikle.. Açılan mavi ekrana bunu verdiğim kodları yapıştır.
Muhtemelen denediğin kodlar eksikti. Görev Yöneticisi'ni aç, dosya - yeni görevi çalıştır de. PowerShell yaz ve altta "bu görevi yönetici ayrıcalıklarıyla oluştur" kutusu olması lazım tikle. Açılan mavi ekrana bunu verdiğim kodları yapıştır.
Dediğiniz gibi yaptım yeni oturuma geçtim sonra eski oturuma geçtim şu anda açılıyor düzeldi yani teşekkürler, o deneme oturumunu silsem yine bozulur mu acaba
Dediğiniz gibi yaptım yeni oturuma geçtim sonra eski oturuma geçtim şu anda açılıyor düzeldi yani teşekkürler, o deneme oturumunu silsem yine bozulur mu acaba