Aygıt yöneticisinde bilinmeyen aygıtlar var

Rauf

Uzman
Soruyu nasıl soracağımı bilemedim. Anakartın driver kısmındaki tüm driverlarını yükledim. Ancak birkaçında aşağıdaki gibi bir hatayla karşıladım. Ayrıca herhangi bir driver yüklerken tamamlandı gibi bir bilgilendirmede çıkmıyor.

Chipset sürücüsünü kurmanız lazım. Anakart veya cihaz modeli nedir?

Hata veren aygıtlardan birin donanım kimliğini paylaşır mısınız?

ACPI\INTC1085\2&DABA3FF&0

Sürücüler/SATA RAID kısmındaki Intel rapit stroge sürücüsünü kurar mısın?

Sürücüler/SATA RAID kısmındaki Intel rapit stroge sürücüsünü kurar mısın?

Bu ekran çıktı, gittikten sonra donanım değişiklerini tara yaptım ancak bilinmeyen aygıt hala orada.

bunu indirdim.

Hata veren sürücülerde azalma olmadı mı?

Son düzenleme:
Hardware ID'yi yapay zekaya verin, o size surucuyu bulur.

Dosya Ekleri

• dev.webp
    259,4 KB · Görüntüleme: 35
Hata veren uygulamalarda azalma olmadı mı?

Gitmedi hocam. Ancak problemi çözdüm. Bu hata kodunu aratınca https://techolay.net/sosyal/konu/acpi-intc1085-2-daba3ff-0-surucusu-nedir.12097/ bu konu karşıma çıktı. Recep abinin çözümünü gördüm. O driveri indirdim. ZIP'ten ayıkladım ancak olmuyordu. Daha sonra ayıkladığım mb_driver_669_serialio_30.100.2417.30.exe WinRAR ile aç tıkladım. Oradan SetupSerialIO.exe vardı ona tıkladım. Sonucunda düzgün kurulım yaptım tüm uyarılar silindi şu an tertemiz.

Konudan alakasız bu Driver'ı neden koymuşlar anlamadım. ChatGPT dediğine göre touchpad, dokunmatik ekran, parmak izi okuyucu gibi işlevlerin çalışmasını sağlıyor. Masaüstünde böyle sensörün olmadığını açıklamış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…