Makaleler
5
Arkadaşlar, bilgimiz dahilinde olmayan Discord hesabı açılmış. Annemin telefona SMS gelmiş oradan fark ettim. Hesaba giriş yaptığımda hiç bir aktivite yoktu. Şifre değiştirip, silme talep ettim. Sizce bu nedir?

Hiçbir aktivite olmadıysa belki yanlış numara girmişlerdir siz girip sildiyseniz sıkıntı olmaz sanırım.
Hesap 2 gün önce açılmış. Amerika menşeili hesap Türk numarasını nasıl tutturabiliyor sizce?

O tarz bir şey değil. Discord hesabı var.

Discord'da hesap açarken doğrulama kodu gelmiyor mu telefona?
Numara da galiba doğrulanmıştı.

Doğrulama kodunu nasıl kullanabilirler ki o zaman? Telefondaki antivirüsler çok başarılı değiller. Eset ve kaspersky ile taratın, eğer temiz derse telefonu sıfırlayın. Hala bir sorun varsa mecburen yeni numara alın. Geçmiş olsun hocam.

Arkadaşlar, bilgimiz dahilinde olmayan Discord hesabı açılmış. Annemin telefona SMS gelmiş oradan fark ettim. Hesaba giriş yaptığımda hiç bir aktivite yoktu. Şifre değiştirip, silme talep ettim. Sizce bu nedir?
Garipmiş. Telefonda virüs olma ihtimali çok çok fazla. SMS'i nasıl doğrulasınlar başka. Google SMS ise başka bir bilgisayara falan bağlamış olma ihtimali var mı?

Hesap 2 gün önce açılmış. Amerika menşeli hesap Türk numarasını nasıl tutturabiliyor sizce?

O tarz bir şey değil. Discord hesabı var.

Numara da galiba doğrulanmıştı.

Anladım hocam o telefondan hızlıca kurtulup sıfır telefon alın çok geçmiş olsun. Allah korusun kötü rüya görmektense için rahat olsun. Yeni telefona da BitDefender'i yükleyin özellikle oltalama SMSlerde filan başarılılar bayağı hiç yoktan içiniz bir tık rahat olur. En son yıllık 70₺ civarı bir şeydi.