M matterzi Becerikli Katılım 23 Temmuz 2025 Mesajlar 265 Beğeniler 54 Yer İstanbul 31 Ağustos 2025 #1 Merhaba arkadaşlar, Sistem topladım ve güncelleştirmeleri yaptım ilk. İsteğe bağlı güncelleştirmeleri de tamamladım. Aygıt yöneticisinde bazı şeyler yüklenemedi, nasıl yükleyebilirim bilmiyorum. Yardımcı olabilecek var mı acaba?
Merhaba arkadaşlar, Sistem topladım ve güncelleştirmeleri yaptım ilk. İsteğe bağlı güncelleştirmeleri de tamamladım. Aygıt yöneticisinde bazı şeyler yüklenemedi, nasıl yükleyebilirim bilmiyorum. Yardımcı olabilecek var mı acaba?
Quezzy Bilgin Gelişen Oyun Katılım 22 Ocak 2025 Mesajlar 5.118 Makaleler 62 Çözümler 104 Beğeniler 5.010 Yer Hogwarts Cadılık ve Büyücülük Okulu 31 Ağustos 2025 #2 Donanım kimliklerini paylaşabilir misin? Donanım Kimliği Nedir? Nasıl Öğrenilir? - Techolay Donanım kimliğini bilmek doğru sürücüyü bulmak için hayati önem taşır. Bu rehberde, donanım kimliğini nasıl öğreneceğinizi göstereceğiz. techolay.net
Donanım kimliklerini paylaşabilir misin? Donanım Kimliği Nedir? Nasıl Öğrenilir? - Techolay Donanım kimliğini bilmek doğru sürücüyü bulmak için hayati önem taşır. Bu rehberde, donanım kimliğini nasıl öğreneceğinizi göstereceğiz. techolay.net
KS KS M matterzi Becerikli Katılım 23 Temmuz 2025 Mesajlar 265 Beğeniler 54 Yer İstanbul 31 Ağustos 2025 #3 Quezzy dedi: Donanım kimliklerini paylaşabilir misin? Donanım Kimliği Nedir? Nasıl Öğrenilir? - Techolay Donanım kimliğini bilmek doğru sürücüyü bulmak için hayati önem taşır. Bu rehberde, donanım kimliğini nasıl öğreneceğinizi göstereceğiz. techolay.net Genişletmek için tıkla... bunlar hocam.
Quezzy dedi: Donanım kimliklerini paylaşabilir misin? Donanım Kimliği Nedir? Nasıl Öğrenilir? - Techolay Donanım kimliğini bilmek doğru sürücüyü bulmak için hayati önem taşır. Bu rehberde, donanım kimliğini nasıl öğreneceğinizi göstereceğiz. techolay.net Genişletmek için tıkla... bunlar hocam.
Quezzy Bilgin Gelişen Oyun Katılım 22 Ocak 2025 Mesajlar 5.118 Makaleler 62 Çözümler 104 Beğeniler 5.010 Yer Hogwarts Cadılık ve Büyücülük Okulu 31 Ağustos 2025 #4 AMD Chipset Driver 2 Mayıs 2024 AMD sistemler için chipset sürücüsü. Bunu kurun. Hepsi düzelecektir. Geç cevap verdiğim için kusura bakmayın.
AMD Chipset Driver 2 Mayıs 2024 AMD sistemler için chipset sürücüsü. Bunu kurun. Hepsi düzelecektir. Geç cevap verdiğim için kusura bakmayın.
Çağhan Deniz Uzman Katılım 30 Mart 2024 Mesajlar 36 Beğeniler 7 31 Ağustos 2025 #5 Hocam anakartınız modelini söylerseniz anakart üreticisinin kendi sitesinden gerekli orijinal sürücüleri atabilirim.
Hocam anakartınız modelini söylerseniz anakart üreticisinin kendi sitesinden gerekli orijinal sürücüleri atabilirim.
KS KS M matterzi Becerikli Katılım 23 Temmuz 2025 Mesajlar 265 Beğeniler 54 Yer İstanbul 31 Ağustos 2025 #6 Çağhan Deniz dedi: Hocam anakartınız modelini söylerseniz anakart üreticisinin kendi sitesinden gerekli orijinal sürücüleri atabilirim. Genişletmek için tıkla... Asus b650M-R
Çağhan Deniz dedi: Hocam anakartınız modelini söylerseniz anakart üreticisinin kendi sitesinden gerekli orijinal sürücüleri atabilirim. Genişletmek için tıkla... Asus b650M-R
Çağhan Deniz Uzman Katılım 30 Mart 2024 Mesajlar 36 Beğeniler 7 31 Ağustos 2025 #7 Hocam ASUS'un kendi sitesindeki Chipset adı altında olan ilk 2 sürücüyü indirip kurun sorun çözülecektir: https://www.asus.com/tr/motherboard...-r/helpdesk_download?model2Name=PRIME-B650M-R Dosya Ekleri Ekran Görüntüsü (4).webp 42,2 KB · Görüntüleme: 57
Hocam ASUS'un kendi sitesindeki Chipset adı altında olan ilk 2 sürücüyü indirip kurun sorun çözülecektir: https://www.asus.com/tr/motherboard...-r/helpdesk_download?model2Name=PRIME-B650M-R
KS KS M matterzi Becerikli Katılım 23 Temmuz 2025 Mesajlar 265 Beğeniler 54 Yer İstanbul 31 Ağustos 2025 #8 Çağhan Deniz dedi: Hocam ASUS'un kendi sitesindeki Chipset adı altında olan ilk 2 sürücüyü indirip kurun sorun çözülecektir: https://www.asus.com/tr/motherboard...-r/helpdesk_download?model2Name=PRIME-B650M-R Genişletmek için tıkla... merhaba hocam, ikisinde de asusSetup yazan uygulamayı mı çalıştırmam gerekiyor
Çağhan Deniz dedi: Hocam ASUS'un kendi sitesindeki Chipset adı altında olan ilk 2 sürücüyü indirip kurun sorun çözülecektir: https://www.asus.com/tr/motherboard...-r/helpdesk_download?model2Name=PRIME-B650M-R Genişletmek için tıkla... merhaba hocam, ikisinde de asusSetup yazan uygulamayı mı çalıştırmam gerekiyor
Çağhan Deniz Uzman Katılım 30 Mart 2024 Mesajlar 36 Beğeniler 7 31 Ağustos 2025 #9 matterzi dedi: merhaba hocam, ikisinde de asusSetup yazan uygulamayı mı çalıştırmam gerekiyor Eki Görüntüle 180272 Genişletmek için tıkla... Hocam Zip dosyasını ayıklayıp en üstteki AsusSetup'u çalıştırmalısınız
matterzi dedi: merhaba hocam, ikisinde de asusSetup yazan uygulamayı mı çalıştırmam gerekiyor Eki Görüntüle 180272 Genişletmek için tıkla... Hocam Zip dosyasını ayıklayıp en üstteki AsusSetup'u çalıştırmalısınız
KS KS M matterzi Becerikli Katılım 23 Temmuz 2025 Mesajlar 265 Beğeniler 54 Yer İstanbul 31 Ağustos 2025 #10 hocam malesef hiç bilgim yok kusura bakmayın, yine bir şeyler soracağım. asusSetup var ve PCI, CHİPSET klasörlerinde de setup dosyaları var. Hangisini kuracağım acaba çok zor masaüstü bilgisayarlar ya da bana öyle geliyor
hocam malesef hiç bilgim yok kusura bakmayın, yine bir şeyler soracağım. asusSetup var ve PCI, CHİPSET klasörlerinde de setup dosyaları var. Hangisini kuracağım acaba çok zor masaüstü bilgisayarlar ya da bana öyle geliyor