@Blackraven, tekrardan merhaba. Bu süreçler hakkında bilgili olduğunuz için tekrar sizi etiketleyerek soruyorum, kusura bakmayın.

Sistem elime 2 gün önce ulaştı fakat sorunlar çok daha fazla artmış bir şekilde devam etmekte. Anlık voltaj düşüşleri, ekran kartı kullanımı düşüşleri ve bunların sonucunda anlık takılmalar gibi sorunlar mevcut. Biraz BIOS ayarlarını değiştireyim, belki düzelir dedim fakat değişen/düzelen pek bir şey olmadı. Ek olarak değişim yaptıkları RAM ise sorunlu, takılma sorunlarım için EXPO açıyorum boot sürem 1 dakikaya çıkıyor. Araştırdığım kadarıyla sorunlu bir RAM'miş zaten. Ek olarak sözde CPU'da değişecekti fakat teknik servis raporuna göre değişen tek bileşen RAM olmuş. Sorduğumda ise raporda hata olduğunu belirttiler ve doğru raporu göndereceklerini belirttiler. Bayram tatili sonrası sistemi tekrar göndermek zorunda kalacağım muhtemelen. Şu an bu durumda ek haklarım mevcut mudur, iade almaları için zorlayabilir miyim bir şekilde?

1,5 ay boyunca bekletildim ve sonuç olarak çok daha sorunlu bir sistem gönderildi tarafıma. Tekrar her parçayı ayrı ayrı teknik servislerine göndermelerini beklemek istemiyorum haliyle.

Bildiğim kadarıyla 3. defa da sorununuzu çözemezlerse iade hakkınız doğuyor lakin firma bunu da yokuşa sürüp sizi THH'ye başvurmak zorunda bırakabilir. Yaşadığınız bütün sorunları düzgün şekilde belgeleyip forumda paylaşmanızı öneririm belki bir çaresini bilen vardır.