ALCYONEUS
Uzman
Bilmiyorum doğru kategoride mi konuyu açıyorum ama bugün, daha doğrusu dün Amazon'la yaşadığım olumlu bir olayı anlatmak istiyorum. Adamlardan parfüm almıştım, aldığım parfümü kutusu açık geldi ve kendilerine durumu ilettiğimde direkt olarak ürünün ücret iadesini ürünü istemeden yaptılar. Gerçekten Amazon ülkemiz için çok büyük bir nimet. Ben normalde para iadesi istemedim çünkü kutu açık bile olsa aslında ürünün kullanılmadığını fark ettim ama oradaki arkadaş zorla iadeyi yaptı, daha doğrusu yapmış. Muazzam bir hizmet.
- 567 lirayı az önce kartıma yansıtmışlar, hangi firma bunu yapardı? Hiçbiri.
Amazon'da sıradan satıcının ilanında bahsettiğinden farklı kalitede bir ürünün gönderilmesine izin verilmiyor yani neyse onu alıyorsun yanlış/hatalı/deforme olmuş şekilde gelirse de sana hakkını veriyorlar onun haricinde kendi depolarından çıkan ürünleri diğer benzeri uygulamalardan da alsanız sıkıntı olmaz onlar da güvenilir sadece özel satıcı kısmına gelince iş değişiyor bu kendi ürünlerinde müşteri memnuniyetini iyi tutmalarının sebebi arada hatalı ürün gönderilebiliyor kargoda hasar alabiliyor zaten adamlar ürün satmıyor bizim güvenimizi satın alıyor.