Mustckmk 48

Uzman
Ben YouTube Premium dışında bir şey kullanmıyorum. Google Pixel aldığım için Google Drive'dan yana sıkıntım yok. Zaten sizde durumlar ne?

Ben YouTube Premium dışında bir şey kullanmıyorum. Google Pixel aldığım için Google Drive'dan yana sıkıntım yok. Zaten sizde durumlar ne?
Konudan bağımsız Pixel'ler TR'de kayıt edilebiliyor mu? Harika telefon bana göre. Ayrıca 720 TL Gemini, senelik şekilde PS Plus (4.800 civarı), Spotify (Arkadaşım ile kullanıyoruz, aylık 65'e geliyor), Amazon Prime (70 TL) ve son olarak YouTube Premium (120 TL) veriyorum.

Konudan bağımsız Pixel'ler TR'de kayıt edilebiliyor mu? Harika telefon bana göre. Ayrıca 720 TL Gemini, senelik şekilde PS Plus (4.800 civarı), Spotify (arkadaşım ile kullanıyoruz, aylık 65'e geliyor), Amazon Prime (70 TL) ve son olarak YouTube Premium (120 TL) veriyorum.

Bazı yerler server kaydı yapıyor diye biliyorum fakat ikinci cihazım olarak kullandığım için araştırmadım eğer oluyorsa piksel on Pro almak istiyorum açıkçası onun dışında bu aboneligi Gemini Pro ile birleştirince şu şekil bir şey oldu dört yıl boyunca geçerliymiş.
IMG_3628.webp