Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
1
Merhaba. Aynı ağda 2 bilgisayar arası dosya paylaşımı nasıl yaparım?

Ethernet kablosu yok. Wi-Fi üzerinden gerçekleştireceğim işlemi. Fakat ne kadar yapsam da beceremedim.

Paylaşmak istediğin dosyaya sağ tıklayıp paylaşıma aç diyerek paylaşıma acabilirsin. Diğer bağlanmak istediğin bilgisayarın IP adresine arama kısmına yazarak gidebilirsin.

Örnek \\192.168.1.50 ya da ismini biliyorsan \\desktoppc gibi, daha sonra sana şifre soracaktır, bilgisayarı kullanıcı adı ve şifreyi yazarak gidebilirsin en kolay ve basit yolu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Paylaşmak istediğin dosyaya sağ tıklayıp paylaşıma aç diyerek paylaşıma acabilirsin. Diğer bağlanmak istediğin bilgisayarın IP adresine arama kısmına yazarak gidebilirsin.

Örnek \\192.168.1.50 ya da ismini biliyorsan \\desktoppc gibi, daha sonra sana şifre soracaktır, bilgisayarı kullanıcı adı ve şifreyi yazarak gidebilirsin en kolay ve basit yolu.
Hocam deniyorum ama paylaşmıyor garip.

Son düzenleyen: Moderatör:

Öncelikle FileZilla'nın sunucu sürümünü yükle. Ayarlardan kullanıcı ekle ve şifre belirle. Bağlantı yapacağın PC'nin Windows Dosya Gezgini'ni açıp ağ kısmına gelerek ftp://örnekip: port yazarak enter yapın.Sonrasında kullanıcı adı ve şifreyi girin.

Burayı kontrol edermisin

1733857414473.webp