mrefekk

Çalışkan
Selam. 6 gün önce İtopya'dan sistem topladım, sistem geldi. Kurulumu yaptım fakat Windows kurarken bir hata yaptım, interneti açmadım. Driverların hiçbiri kurulu gelmedi, elimle kurdum. Şu an bir sorun yaşıyorum. 2 jack'li bir kulaklık var, mikrofonu takınca kulaklık çalışmıyor. Mikrofonu çekip kulaklığı taktığımda ise kulaklık çalışıyor, bunun sebebi nedir ne olabilir?

Not: İki jack'ta takılıyken ikisinden biri çalışıyor, ikisi de tanımlı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Selam. 6 gün önce İtopya'dan sistem topladım, sistem geldi. Kurulumu yaptım fakat Windows kurarken bir hata yaptım, interneti açmadım. Driverların hiçbiri kurulu gelmedi, elimle kurdum. Şu an bir sorun yaşıyorum. 2 Jack'li bir kulaklık var, mikrofonu takınca kulaklık çalışmıyor. Mikrofonu çekip kulaklığı taktığımda ise kulaklık çalışıyor, bunun sebebi nedir ne olabilir?

Not: İki Jack'ta takılıyken ikisinden biri çalışıyor, ikisi de tanımlı.

Ön portlara mı takıyorsunuz jak girişini?
Ses sürücüsünü indirmiş olmanız gerek bir de.

Ön portlara mı takıyorsunuz jak girişini?
Ses sürücüsünü indirmiş olmanız gerek bir de.

Her yere her renge denedin fakat hayır olmuyor ya mikrofon çalışmıyor ya kulaklık çift kulaklık yapıyorum anca öyle. Driverlar bir tık sıkıntı olabilir realtikaudio indirdim sadece benim sorum şu sence anakartta bir problem var mıdır?

Hatalı indirmiş olabilirsin. Yerinde olsam çok fazla uygulama vb. yoksa temiz kurulum yapardım.