Aynı anda iki cihaza bağlanabilen kulaklık önerisi

thorocket

Uzman
Merhaba, kablosuz kulak üstü bir kulaklık arayışındayım. Özellik olarak aynı anda 2 cihazdan ses alabilmeyi istiyorum. Kulaklığı hem masaüstü bilgisayarımda hem de laptopumda kullanmayı planlıyorum. Ana bilgisayarda oyun oynarken aynı anda laptopta video izlemek ya da müzik dinlemek istiyorum. Bu nedenle, 2 farklı cihazdan aynı anda ses alabilme özelliği benim için önemli.

SteelSeries Arctis Nova 7 modelini inceledim ve bu özelliği desteklediğini gördüm. Ancak, kulaklığın Dongle'ı yalnızca Type-C bağlantı destekliyor. Masaüstü bilgisayarımın anakartında Type-C portu bulunmadığı için kulaklığı kablolu olarak kullanmam gerekecek ve bu istediğim bir durum değil zaten. Bluetooth ile bağlandığımda ise gecikme problemi yaşayabileceğimden endişeliyim.

Bu özelliklere uygun başka bir model öneriniz varsa paylaşırsanız sevinirim.

Alternatif bir cozum olarak belki boyle bir aparat denenebilir.

dönüştürücü aklıma hiç gelmemişti, dediğiniz gibi alternatif çözüm olarak aklımda bulunduracağım. daha hızlı iletebilmesi için kaliteli bir markanın'kini almakta fayda var tabii. Ugreen sevdiğim bir marka ancak türkiye de kalmamış sanırım. aliexpress üzerinden alabilirim belki Ugreen USB tipi C adaptörü USB 3.0 erkek USB 3.1 tip C dişi USB C adaptörü PC Laptop için samsung Huawei kulaklık USB adaptörü - AliExpress 509

İfadeler: 29
Tercih sizin, ornek urun olarak attim fakat gecikmeden ziyade saglamlik konusunda supheleriniz olmasi bence daha mantikli cunku bu aygit bildigimiz 4 tane kabloyu birbirine baglamaktan baska bir is gormuyor teoride.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…