thorocket
Uzman
Merhaba, kablosuz kulak üstü bir kulaklık arayışındayım. Özellik olarak aynı anda 2 cihazdan ses alabilmeyi istiyorum. Kulaklığı hem masaüstü bilgisayarımda hem de laptopumda kullanmayı planlıyorum. Ana bilgisayarda oyun oynarken aynı anda laptopta video izlemek ya da müzik dinlemek istiyorum. Bu nedenle, 2 farklı cihazdan aynı anda ses alabilme özelliği benim için önemli.
SteelSeries Arctis Nova 7 modelini inceledim ve bu özelliği desteklediğini gördüm. Ancak, kulaklığın Dongle'ı yalnızca Type-C bağlantı destekliyor. Masaüstü bilgisayarımın anakartında Type-C portu bulunmadığı için kulaklığı kablolu olarak kullanmam gerekecek ve bu istediğim bir durum değil zaten. Bluetooth ile bağlandığımda ise gecikme problemi yaşayabileceğimden endişeliyim.
Bu özelliklere uygun başka bir model öneriniz varsa paylaşırsanız sevinirim.
SteelSeries Arctis Nova 7 modelini inceledim ve bu özelliği desteklediğini gördüm. Ancak, kulaklığın Dongle'ı yalnızca Type-C bağlantı destekliyor. Masaüstü bilgisayarımın anakartında Type-C portu bulunmadığı için kulaklığı kablolu olarak kullanmam gerekecek ve bu istediğim bir durum değil zaten. Bluetooth ile bağlandığımda ise gecikme problemi yaşayabileceğimden endişeliyim.
Bu özelliklere uygun başka bir model öneriniz varsa paylaşırsanız sevinirim.