Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Evet, aynı anda kişi üzerinde iki hat birden olabilir tabii ki. Yoksa çift SIM'li telefonların manası ne?
Ali De Niro
Üstün
Aynı anda tek kişi üzerine maksimum kaç hat kaydedilebiliyor bilmiyorum ama benim mevcut durumda üzerime kayıtlı 5 farklı hattım var.Teşekkür ederim. Şimdi eğer ben 14 Pro Max’e geçersem bu sefer babam 15 Pro Max’ini kayıtsız kullanmak zorunda kalacak. Ona yapabileceğimiz bir şey var mı? Çok kritik durum. O üzerine kayıt olan hat 15 Pro Max’te kullanmaya devam edilirse kayıt etmeye gerek kalmaz bla bla böyle şeyler olabiliyor mu?
Kayıtsız cihaz kullanmak benim için sorun değil ama babam için büyük bir sorun.
Son düzenleyen: Moderatör:
Evet, aynı anda kişi üzerinde iki hat birden olabilir tabii ki. Yoksa çift SIM'li telefonların manası ne?
- Makaleler
- 3
İlk çıkış noktası şirket hattı kullanım rahatlığı değil mi? Hiç kullanmadım ama herhalde hat tüzel kişi üzerine oluyordur.
İlk çıkış noktası şirket hattı kullanım rahatlığı değil mi? Hiç kullanmadım ama herhalde hat tüzel kişi üzerine oluyordur.
Tam emin değilim ama bireysel olarak iş yapan için de iş ile hayatı ayırmak için çift hat alma gereksinimi olabilir.
Yeni konular
-
Rehber FPS artırma programları ve sistem optimizasyon ayarları gerçekten işe yarar mı?
- mortem.dll bulunamadı
-
-
-
-