Fırçalanır hocam, sıkıntı olmaz.Aynı fırça ile yapılır mı yoksa ayrı ayrı başka fırça mı kullanmam lazım?
Detaylar
Kim cevapladı?Gratis'in kendi agiz suyunu kullaniyorum su anda ve acikcasi cok memnunum, plak ve tabaka gelisiminde azalma oldugunu acikcasi hissettiriyor.Katılıyorum. Dilimi kanatıyor resmen. Ben dişimi fırçaladıktan sonra aynı fırçaya 1 saniyecik su tutup dil içinde kullanıyorum.
Kesin bilgi sahibi değilim fakat Youtube'da izlediğim videolardaki tüm diş hekimleri bu ürünleri ya önermiyor ya da gereksiz diyor. Özellikle alkollü versiyonlara şeytan gibi davranıyorlar. İmkan varsa ağız duşu kullanılmalı.
Fırçalanır. Sakın ola şu demir dil temizleme aletlerinden almayın, para tuzağı.
Neden önermediğini sorabilir miyim? Kullandığım bir ürün ve özellikle kahve içtikten sonra ağzımda oluşan o kötü kokuyu engellemede büyük faydası oluyor.
Gereksiz çünkü, diş fırçası ile dilini fırçalamanla aynı şey. Kahveyi telvesiyle birlikte içmiyorsan dişlerini fırçalaman bile yeterli zaten.Neden önermediğini sorabilir miyim? Kullandığım bir ürün ve özellikle kahve içtikten sonra ağzımda oluşan o kötü kokuyu engellemede büyük faydası oluyor.
Gereksiz çünkü, diş fırçası ile dilini fırçalamanla aynı şey. Kahveyi telvesiyle birlikte içmiyorsan dişlerini fırçalaman bile yeterli zaten.
Arasında gerçekten fark var bu arada. Büyük bir koku ve tat farkı oluyor ağzımda. Fırçadan çok daha iyi temizlemiyor.