Numara değiştirmede SIM kartı değiştirmenize gerek yok. Çoğu operatörde müşteri temsilcisini arayarak hemen değiştirebilirsiniz. Ancak yanlış hatırlamıyorsam 100-200 TL arası bir ücreti var.

Ben en son yaptığımda Türk Telekom 130 TL gibi bir para almıştı. Uygulama üzerinde numara değiştirme var daha kolay olsun derseniz Web sitesinde de çıkıyor. Numaralar sürekli yenileniyor. (Sosyal Medya ve E-Devlet gibi hesaplarınız varsa yedek güvenlik ne varsa emniyete alın)

Evet değiştirebilirsin. Ben Türk Telekom için böyle bir değişiklik yaptım. Fakat sim karta kayıtlı numaram eski numaram olduğu için Google Play vb. platformlarda mobil ödeme ile alışveriş yapamıyorum çünkü eski numarama yönlendiriyor.

Evet değiştirebilirsin. Ben Türk Telekom için böyle bir değişiklik yaptım. Fakat SIM karta kayıtlı numaram eski numaram olduğu için Google Play vb. platformlarda mobil ödeme ile alışveriş yapamıyorum çünkü eski numarama yönlendiriyor.

WhatsApp falan nasıl oluyor hocam? Eski numaranızı kaydeden kişiler size ulaşabiliyorlar mıydı?