Silvio Dante

Deneyimli
Selamlar herkese. Kardeşimle farklı bilgisayarlar, ortak Steam hesabı kullanıyoruz. O kendi hesabından eFootball oynarken ben aynı anda kendi hesabımdan CS2 oynayabiliyor muyum? Aynı anda aynı online oyunu oynayamadığımızı biliyorum, ancak farklı oyunlar için durumu bilmiyorum. Yardım için teşekkürler.

Hayır, oynayamazsınız; birinizi oyundan atar. Kardeşin için yeni bir hesap açın, hem kişisel hesabı olur, şimdiden öğrenir Steam kullanmayı. Üstelik eFootball ve CS2 ücretsiz oyunlar.

Selam herkese. Kardeşimle farklı bilgisayarlar, ortak Steam hesabı kullanıyoruz. O kendi hesabından eFootball oynarken ben aynı anda kendi hesabımdan CS2 oynayabiliyor muyum? Aynı anda aynı online oyunu oynayamadığımızı biliyorum, ancak farklı oyunlar için durumu bilmiyorum. Yardım için teşekkürler.

Online oyunlarla işim yok ama;
Sunucu aynı hesap, aynı oyun farklı IP algılayınca hesabı guvenlik için bloke eder kanımca.

Steam da aile paylaşımı var. Kardeşinize yeni hesap açıp . Aile paylaşımı yapabilirsiniz. O şekildede oyunları (aynı anda olmamak şartıyla) beraber oynayabilirsiniz.