EmirBey

Becerikli
Aynı yerde çalışıyoruz. Aslında ben iş yerinden kimseyle gezmeyi vs düşünmüyordum. Kendisi bir keresinde yemek yerken seninle filme gidelim dedi. Tabi başkaları da vardı yemek yeriydi sonuçta. Ben olur gideriz dedim. İkinci kere de ayak üstü bana yine filme gidelim demişti. Kendisinin daha önce erkek arkadaşı olmuştu şu an ayrılar sanırım. Ben film teklifini kabul ettim. Gideceğiz ama arkadaşça takılmak olarak gitmeyi düşünüyorum şimdilik. Bağlılık olarak ısınabileceğim bir insan değilmiş gibi geliyor. Sohbetimi vs buna göre ayarlayacağım.
Whatsapp'tan bile birkaç kere yazıştık o da film ayarlamak için vs.
Sizin yorumlarınız neler?

Aynı yerde çalışıyoruz. Aslında ben iş yerinden kimseyle gezmeyi vs düşünmüyordum. Kendisi bir keresinde yemek yerken seninle filme gidelim dedi. Tabii başkaları da vardı yemek yeriydi sonuçta. Ben olur gideriz dedim. İkinci kere de ayak üstü bana yine filme gidelim demişti. Kendisinin daha önce erkek arkadaşı olmuştu şu an ayrılar sanırım. Ben film teklifini kabul ettim. Gideceğiz ama arkadaşça takılmak olarak gitmeyi düşünüyorum şimdilik. Bağlılık olarak ısınabileceğim bir insan değilmiş gibi geliyor. Sohbetimi vs buna göre ayarlayacağım.
WhatsApp'tan bile birkaç kere yazıştık o da film ayarlamak için vs.
sizin yorumlarınız neler?

Bir kız ve bir erkek ilgi duymadığı bir insanla iletişim kurmak istemez. İnsanın doğasında bu var.

Bir kız ve bir erkek ilgi duymadığı bir insanla iletişim kurmak istemez. İnsanın doğasında bu var.
Ben arkadaşlık olarak gidiyorum şu an. İlişkiye dönüp dönmesini istemediğimi bilemem.

Gidince görürsünüz hocam. Yorumlanacak pek bir şey yok.
Yani şu ana kadar olan biten belirsizlik gibi.

İlgi duyuyorum diyemem. Sigara içiyor. Ben sigara sevmiyorum. Farklı bir inanca mensup olduğuna dair duyum da almıştım önceden. Olabilir tabi sorun yok. Ama uyuşabileceğimizi zannetmiyorum.

Bazen işi akışına bırakmak lazım dostum. Artık yeni dönemde zaman çok değerli kimse bir şeyler beklemediği birine zaman vermek istemiyor gibi bir durum var. Uyuşmama konusunda da insanları tanımadan bu kanıya varmak yanlış. Kimse gözüktüğü kadar iyi anlatıldığı kadar kötü değildir durumu gibi yani. Sigara konusunda ben de aynı kafadayım diğer uyum konuları da eklenince direkt kafamda eliyorum ama bu yanlış zamanla anlıyorsun. İnsanlara kendini tanıtma fırsatı vermek lazım

Aynı yerde çalışıyoruz. Aslında ben iş yerinden kimseyle gezmeyi vs düşünmüyordum. Kendisi bir keresinde yemek yerken seninle filme gidelim dedi. Tabii başkaları da vardı yemek yeriydi sonuçta. Ben olur gideriz dedim. İkinci kere de ayak üstü bana yine filme gidelim demişti. Kendisinin daha önce erkek arkadaşı olmuştu şu an ayrılar sanırım. Ben film teklifini kabul ettim. Gideceğiz ama arkadaşça takılmak olarak gitmeyi düşünüyorum şimdilik. Bağlılık olarak ısınabileceğim bir insan değilmiş gibi geliyor. Sohbetimi vs buna göre ayarlayacağım.
WhatsApp'tan bile birkaç kere yazıştık o da film ayarlamak için vs.
sizin yorumlarınız neler?

Kızla ilgi alanlarınız aynıysa filan teklifi normal olabilir ama farklıysa senden hoşlanıyor olabilir. En mantıklısı kendin olduğun gibi ol ve kız sana nasıl davranırsa sende öyle davran.

Kızı istemediğini belirtmişsin zaten. Gidin filmi izleyin sohbetinizi edin, çay kahve içecekseniz de için sonra dağılırsınız zaten. Büyütmeyin olayları. Sana farklı yanaştığını hissedersen de soğuk yaparsın, istemediğin belli olur o da zorlamaz şansını.

1 günde olacak işler olmadığı için zamanla necidir anlarsın diye düşünüyorum.
Bu işlerde mümkün mertebe akışına bırakmak 10 adım sonrasını düşünmekten daha iyi oluyor genelde.