Valorant hesabımı genel olarak arkadaşım oynuyor. Ben ise LoL oynuyorum. O Valorant'a girince ben LoL'e girsem ban ihtimali var mı?
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Riot Games ne yazık ki ban yedirir diyor.
- Makaleler
- 9
Oynanabilir sanırım düzelttim. Böyle bir şey yok diye hatırlıyordum.
Riot buna izin veriyor, yani tek hesaptan bu farklı iyi oyunu aynı anda oynayabiliyorsunuz.Valorant hesabımı genel olarak arkadaşım oynuyor. Ben ise LoL oynuyorum. O Valorant'a girince ben LoL'e girsem ban ihtimali var mı?
Riot buna izin veriyor, yani tek hesaptan bu farklı iyi oyunu aynı anda oynayabiliyorsunuz.
Teşekkürler bir yerde farklı IP adresleri ban yedirir demişlerdi.
Aynı anda oynayamazsın ki.
Ben de neden her yoruma GIF atıyorsunuz diye düşünüyordum meğerse imzaymış.
Riot buna izin veriyor, yani tek hesaptan bu farklı iyi oyunu aynı anda oynayabiliyorsunuz. İzin verilen bir durumdan ban yeme ihtimaliniz de yok. İçiniz rahat olsun.
Ben de neden her yoruma GIF atıyorsunuz diye düşünüyordum meğerse imzaymış.
Aynı hesapla farklı bilgisayarlardan oynamayı kast ediyor üyemiz, oynanabilir.
- Makaleler
- 9
Ban yemiyor mu o zaman hesap paylaşmaktan? Yanlış mı biliyorum?Aynı hesapla farklı bilgisayarlardan oynamayı kast ediyor üyemiz, oynanabilir.
Ban yemiyor mu o zaman hesap paylaşmaktan? Yanlış mı biliyorum?
Evet bu da kafama takıldı ne de olsa farklı IP'ler.
İnternette arattığım kadarıyla aynı hesap ile aynı anda oyun oynanmış ve ban yenmemiş. Ancak bu kaynaklar RIOT'un kendi sayfasındaki bilgiler değil. Ulaşabildiğiniz kaynak var ise konuda paylaşalım.Evet bu da kafama takıldı ne de olsa farklı IP'ler.