cemkaraca
Yetkin
Deji'nin de çakmaları var sanırım. Orijinali 800 TL mi?O zaman takaslayabilirseniz telefonu alıp deji taktırın. Fıstık gibi olur.
Deji'nin de çakmaları var sanırım. Orijinali 800 TL mi?O zaman takaslayabilirseniz telefonu alıp deji taktırın. Fıstık gibi olur.
Evet o bantta oluyor. Kendiniz takmaya çalışmayın bu arada güvendiğiniz bir yer varsa oraya taktırın.Deji'nin de çakmaları var sanırım. Orijinali 800 TL mi?
Aslında ucuzmuş hocam Deji batarya. Ben daha pahalı zannediyordum. Eğer bi sorun olmuyorsa en mantıklı şey takas yapıp Deji batarya takmak. Bu arada attığım ilandaki satıcı takas üzerine 1700 TL nakit istedi. Maaş yattıktan sonra bi telefona bakıp temizse alayım diyorum.Evet o bantta oluyor. Kendiniz takmaya çalışmayın bu arada güvendiğiniz bir yer varsa oraya taktırın.
Sizin telefon ne idi?Aslında ucuzmuş hocam Deji batarya. Ben daha pahalı zannediyordum. Eğer bi sorun olmuyorsa en mantıklı şey takas yapıp Deji batarya takmak. Bu arada attığım ilandaki satıcı takas üzerine 1700 TL nakit istedi. Maaş yattıktan sonra bi telefona bakıp temizse alayım diyorum.
Realme 8 128 GB hocam. 4250 TL dedi telefona.
Normal fiyat vermişler. Bu arada benim eski telim realme 5 pro idiRealme 8 128 GB hocam. 4250 TL dedi telefona.
Büyük olduğu için kullanamıyorum yoksa güzel telefon bir sorunu yok bence.
Mağazaya gittiğimde pazarlığı deneyeceğim hocam olmazsa 1700 de olur. Elimde bütçe var ama takasla almak istiyorum hem benden çok para çıkmaz hemde kullanmayacağım telefonu vermiş olurum. Normalde satar sonrasında iPhone SE alabilirim ama satmakla uğraşmak istemiyorum.Normal fiyat vermişler. Bu arada benim eski telim realme 5 pro idipazarlık yapmayı deneyin bu arada 1500 olsun düz de. Telefonun bataryası sonuçta iyi durumda değil.
Yazı yazamıyordum. Klavye küçük geliyordu. Ayrıca kuş gibi hafif telefon. Telefonu tek elimle kullanıyorum. Eskiden 7 plus kullandığımdan zaten iOS a alışıktım ondan yana sorunum yoktu. Zarif bir telefon diyebilirim.Mağazaya gittiğimde pazarlığı deneyeceğim hocam olmazsa 1700 de olur. Elimde bütçe var ama takasla almak istiyorum hem benden çok para çıkmaz hemde kullanmayacağım telefonu vermiş olurum. Normalde satar sonrasında iPhone SE alabilirim ama satmakla uğraşmak istemiyorum.
Bu arada sizin eski telefonda büyükmüş aslında. SE'ye geçince bi şaşkınlık yaşadınız mı kullanma konusunda?
Hocam ortamdaki ışığa göre ekranı otomatik ayarlayan bir özellik.@sobyuysa, Hocam True Tone nedir ya bi türlü çözemedim.