AYT başlamalı mıyım?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Charles Smith
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 151
  • Etiketler Etiketler
    ayt

Charles Smith

Üstün
Makaleler
3
Sayisalim

TYT Matta köklü sayilardayim.
TYT Fizik madde ve çzkutledeyim.
TYT Biyoloji RNA'dayim.
TYT Kimya'da periyodik tablodayim.
TYT Sosyal ve Türkçede sorunum yok.

Haftada toplam bir bucuk gun calisamiyorum bosa gidiyor neredeyse. Onun disinda gunde 8 saate yakin calisiyorum ama yine de cok yavas ilerliyor konular. AYT baslamam lazim mi? Baslasam da nasıl olacak bu kadar calismam ragmen bu TYT ilerlemiyorken AYT'yi de programa dahil ettigimde hem calisma saatim uzamak ozrunda olacak hem de TYT'den kismak zorunda kalacagim.

Son düzenleme:
Sayısal olduğunu varsayarak yanıtlayacağım.
TYT Matematik'te problemlere başladığında AYT Matematik başlayabilirsin.
TYT Fizik'te ise optik ve dalgalar konusuna geldiğinde AYT Fizik başlayabilirsin.
TYT Biyoloji ve Kimya'da tamamen bitirip onların AYT'sine başlayabilirsin.

Tesekkur ederim.

Direkt Matematik okuyan ve Biyolojiden geçmiş biri olarak tavsiyem, AYT ile birlikte git. Özellikle bazı AYT bilgileri TYT de hiç beklemediğin yerde işine yarar hale gelecek. Biyoloji çoğunlukla sistemlerden oluşuyor TYT ile aşırı bağlantılı sayılmaz, AYT matematiğe gelirsek genel olarak temel özellikleri, fonksiyonları ve polinomları biliyorsan rahatlıkla baştan sona gelirsin, köklü sayılardayken de ilerleyebilirsin ancak hiçbir polinom veya fonksiyon bilgin yoksa biraz TYT de ilerlemen daha yararlı olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…