seeraddar

Yetkin
AYT biyolojiye dair en ufak bilgim yok. Ancak TYT sağlam.

Kaç tane kitapla ilerlemem gerektiğini merak ediyorum. Tekrar sıklığım nasıl olmalı?

Ayrıca AYT biyolojide yorum soruları bulunuyor mu, yoksa TYT gibi daha çok ezber odaklı mı ilerliyor?

Şu anda elimde Bilgi Sarmal var. Bunun yanına Palme ya da Biyotik eklemeyi düşünüyorum. Hangisini tercih etmem daha doğru olur?

Bir de hangi hocadan ilerlememi önerirsiniz? Aslında Dr. Biyoloji'yi izlemeyi planlıyorum.

Son düzenleme:
Ayrıca AYT biyolojide yorum soruları bulunuyor mu, yoksa TYT gibi daha çok ezber odaklı mı ilerliyor?

Kaynağa bağlı dehşet yorum sorusu çıkabiliyor yazar isterse. Ancak ÖSYM şu ana kadar hiç abartmadı o kadar.

Şu anda elimde Bilgi Sarmal var. Bunun yanına palme ya da biyotik eklemeyi düşünüyorum. Hangisini tercih etmem daha doğru olur?

Bs var ise yanına 3D ekle geç. Kalan vakitte Full MEB + deneme.

Bir de hangi hocadan ilerlememi önerirsiniz? Aslında dr. Biyoloji'yi izlemeyi planlıyorum.

En doğrusu. Ekstra olarak MEB kitapları ve özetlerini de oku metroda falan.

Çok da abartmamak lazım ancak. Gün içinde verilen molaların öğrenmeye ciddi katkısı var. Özellikle bir gün içerisinde çok sayıda farklı dersi çalışma.

3 ders gidiyorum. Aklımdan tekrar yaptığımdan sıkıntı olmuyor. Asıl tekrar okuduğuma göre zihnini zorlayarak yapılanmış, bir kağıttan okumaktansa.

3 ders gidiyorum. Aklımdan tekrar yaptığımdan sıkıntı olmuyor. Asıl tekrar okuduğuma göre zihnini zorlayarak yapılanmış, bir kağıttan okumaktansa.

Çok yük bindirir bu zihne. Tekrar okuya okuya bilinç altına atmayı daha mantıklı bulurum. Ayrıyeten 3 ders konu anlatımı bir günde fazla kaçabilir AYT'de. İyi ayarla onu.