Veira

Başarılı
Selam dostlar. AYT fen derslerinde hangi konulardayım, önce ondan bahsedeyim:
Fizik: 11. sınıf bitti, 12. sınıfın yarısı bitti.
Kimya: Organik harici bitti.
Biyoloji: Bitki harici bitti.

Konuların çoğu bitmesine rağmen nete dökemiyorum denemelerde. Çok soru çözemedim bu arada. Her konu için maksimum 50 soru çözmüşümdür. Denemelerde 10-20 net arası geliyor genelde. Örneğin matematik 25-35 net arası geliyor. İntegral çalışırsam 30'u rahat geçerim ama Fen'deki çalışmanın karşılığını alamıyormuşum gibi hissediyorum.

AYT fen için önerileriniz var mı? Soru çözüm videoları da izleyebilirsin gibisinden. Her güne bir fen dersi için soru çözüm koymayı planlıyorum. Denemelerle yükseltirim diye pek soru çözmedim fakat işe yaramayacak sanırım.

@SF26 @Testo Unit önerileriniz var mı?

Selam dostlar. AYT fen derslerinde hangi konulardayım, önce ondan bahsedeyim:
Fizik: 11. sınıf bitti, 12. sınıfın yarısı bitti.
Kimya: Organik harici bitti.
Biyoloji: Bitki harici bitti.

Konuların çoğu bitmesine rağmen nete dökemiyorum denemelerde. Çok soru çözemedim bu arada. Her konu için maksimum 50 soru çözmüşümdür. Denemelerde 10-20 net arası geliyor genelde. Örneğin matematik 25-35 net arası geliyor. İntegral çalışırsam 30'u rahat geçerim ama Fen'deki çalışmanın karşılığını alamıyormuşum gibi hissediyorum.

AYT fen için önerileriniz var mı? Soru çözüm videoları da izleyebilirsin gibisinden. Her güne bir fen dersi için soru çözüm koymayı planlıyorum. Denemelerle yükseltirim diye pek soru çözmedim fakat işe yaramayacak sanırım.

@SF26 @Testo Unit önerileriniz var mı?
Fende soru görmen lazım. Bende de soru görmeyince nete dökememe durumu oluyordu. Sorular da konu anlatımının bir parçası. Hatta cuma günü soru bankasında yanlış yaptığım sorunun çözümünü öğrenince, cumartesi denemede çok benzeri gelince doğru yapmıştım. Fizikte eksi netlerdeydim, soru görerek 5 nete getirdim.

Fende soru görmen lazım. Bende de soru görmeyince nete dökememe durumu oluyordu. Sorular da konu anlatımının bir parçası. Hatta cuma günü soru bankasında yanlış yaptığım sorunun çözümünü öğrenince, cumartesi denemede çok benzeri gelince doğru yapmıştım. Fizikte eksi netlerdeydim, soru görerek 5 nete getirdim.
Her fen dersi için ikişer kaynak var elimde. Onları tarayayım şu 1-2 ayda artar diye düşünüyorum. En çok fizik zorluyor onu arttırmam lazım.

@SF26 @Testo unit önerileriniz var mı?

Kaynak eritmekten başka seçenek yok. 12. sınıfın modern fizik kısmı aşırı sözel. Hızlıca bitirip elindeki kaynakları eritmeye bak. Takıldığın konulardan önce soru çözümü izleyip sonra testlere geçebilirsin.